maanantai 30. syyskuuta 2013

30913

Tänään koulun jälkeen jäin parin kaverin kanssa kylälle ja käytii ostamassa ens jaksolle uusia vihkoja :D
Illasta sitte tultii tänne mun kaverin luokse ja kerrattiin yhessä matikkaa.. Tänään ei sitte muuta paljo tapahtunukkaa mutta huomenna varmaa taas ratsastan Freyillä (:


torstai 26. syyskuuta 2013

26913/2

Joo elikkäs, kävin nyt Freyillä vähä ratsastamassa.. (: Meni kyllä tosi kivasti. Otettii vähä tölttiä ja ravia (: Freyillä oli tänään vähä virtaa mutta silti jakso keskittyä tosi hyvin taivutuksiin!! Oli kyllä tosi mukava käydä parin viikon tauon jälkee ratsastamassa, enköhän taas kerkee useemmin ratsastaa ku koeviikko on ohi ja jakso vaihtuu (: 

Tässä kuvia tästä päivästä (: 















26913

Huh, tänään oli tälle viikolle viimenen koe..! Ens viikolla vielä maanantaina ja tiistaina koe ja sitte ois koeviikko ohi!

No kuitenkin, eilen mun sisko kävi ratsastamassa Freyin ja mä ite pidin kokeisiin lukupäivän paitsi illalla kävin koirien kanssa kunnon juoksulenkin! Oli kyllä kivaa :3 Tänään käyn varmaa vielä ratsastamassa ja tuota huomenna varmaa sitte kirjottelen lisää.. Moikkaa! (:


keskiviikko 25. syyskuuta 2013

25913

Huhhuh, koeviikko nyt päällä ni en oikee oo kerenny hirveesti muuta tehä ku lukee.. Tänään oli saksankoe, eilen äikän koe ja maanantaina ruotsinkoe.. No saapa nähä miten ne meni.. Mutta joo aattelin tänää käyä juoksemassa koirien kanssa ja sitte huomenna varmaa ratsastan pitkästä aikaa.. (: Mutta tänään nyt en kerkee tämän enenpää kirjottelemaan, koska huomenna olis filosofiankoe.. Joten eiku nokka kohta kirjaa... (Y)

lauantai 21. syyskuuta 2013

21913

Joo moi vaa taas kaikille, en oo nyt vähää aikaa kerenny kirjottaa... /: Ens viikolla olis koeviikko, että en sitte tiiä millon kirjotan taas seuraavan kerran.. No kuitenkin, tänään kävin nyt heti aamusta koirien kanssa lenkillä ja sitten kävin moikkaamassa heppoja (: Eilen illalla kun tulin kotiin niin koirilla oli ollu vissii kova ikävä ku menin niitten luo ni suunnilleen kummatki oli tulossa sylii... :D 

Tänään ku kävin Freyin luona ni aluksi Freyi oli vähä sen näkönen että mee pois ku en oo nyt viikkoon voinu käyvä sen luona mutta kyllä se sitte tuli mun luokse ja rapsuttelin sitä.. (: 
Tässä ois sitte tältä päivältä muutamia kuvia.. (:
















perjantai 13. syyskuuta 2013

13913

Tänään on perjantai 13.. Ainakaan vielä ei oo mulle sattunu mitään semmosta kovin epäonnista.. (: No ehkä yks juttu, tänään koulussa mulle nousi kuume... :s Eli nyt tänään enkä varmaa huomennakaa pysty ratsastamaan.. :( Nyt tää ilta ainaki menee peiton alla ollessa ja koulu juttuja tehdessä.. No tästä viikosta tai päivästä itse asiassa mulla ei oo paljo kerrottavaa ku oon ollu vaan koulussa.. Paitsi keskiviikkona olin yhellä kaverilla, meillä oli tosi hauskaa ja kivaa!! (: Okei, pääasisassa me tehtiin äikän suullista esitystä.. Mutta kuitenki hauskaa oli. 

Mun puolesta kaikille oikein hyvää viikonloppua!! (:

tiistai 10. syyskuuta 2013

10913

Joo mooi kaikille vaan pitkästä aikaa..! En oo nyt kerenny paljo kirjottelemaan ku koulujutut ja koeviikko painaa päälle.. Mutta viikonloppu meni ihan mukavasti, lauantaina olin töissä ja sunnuntaina käytiin perheen kanssa yhellä mökillä syömässä villisikaa.. (: Ja tietenkin sainhan mä vihdoinkin sitä pikkusta hoitaa..! :3 Oli se kyllä ihana! 

No tää alkuviikko on menny koulussa ollessa ja tänään kävin ostaa uudet kengät itelle.. Ne on sellaset mustat nilkkurit joissa on vähä korkoo (: Huomenna sitten meen yhelle kaverille yöksi ja meillä pitää tehä äikkään suullinen esitys.. no mutta eiköhän se hyvin mee (: Mutta mun puolesta iltoja vaa kaikkille! (:

perjantai 6. syyskuuta 2013

6913/2




Elikkäs, eilen mentiin Freyin kanssa kentällä.. Ei me tehty mitään sen kummempia.. Taivuteltiin niinku yleensä ja sitten vaan ratsastin kaikki askellajit läpi.. Ihan kivasti meni kyllä, oon tyytyväinen (: Laitan kuvia eilisestä tähän (:

No sitte tänään menin 8 kouluun ja mulla oli koulua 3 asti.. No koulun jälkeen kävin siskon luona kahtomassa pikkusta ja sitten tulin kotiin ja lähin käymään maastoilemassa Freyin kanssa.. Oli aivan ihanaa käydä maastossa varsinki ku aurinko oli laskemassa ja Freyi meni kivasti!! (: Kyllä se nyt viimeistään on todettu, että huoleet ja murheet unohtuu ratsastaessa..!! Huomenna meen käymään töissä ja sitten varmaa illalla meen yhen kaverin kanssa ajelemaan.. (: Mutta minun puolesta oikein hyvät viikonloput..!! (:

Ja edelleenkin kyselkää ihmeessä..! (: http://ask.fm/Jullezz_










torstai 5. syyskuuta 2013

6913

Eilen en kerinnyt enää kirjottaa ku meni illalla vähä myöhään mutta tänään kunhan menen kotiin niin laitan eilisiä ratsastuskuvia.. (: Eilen tosiaankin mentiin Freyin kanssa kentällä mutta siitä sitten lisää illalla! (:

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

1913

Tänään piettiin "koulureenit" Freyin kans.. (: Meni ihan kivasti, käytiin kaikki askellajit läpi ja taivuteltiin. Mentiin myös pohkeenväistöä pari kertaa. Töltissä otettiin vähä temmonvaihteluja ja ravissa sitte taivuteltiin pääty-ympyrällä. Laukat nousi ihan kivasti ja ne me nostettiin käynnistä.. Oon tyytyväinen tähä päivään ja nyt hyvillä mielin ottamaan sitten ens viikonloppua (: 

Kävin tänään yhen kaverin kanssa Subwayssä syömässä ja sitte ostin 2 uutta kansiota kouluun, limenvihreen ja pinkin :3 Tänään en oo muuta oikeen kerenny tehä ku ratsastaa ja lukee kokeisiin.. Oon nyt illan tehny läksyjä.. Huomenna sitte taas kouluu.. (: Ens viikolla en tiiä kerkeenkö pahemmin kirjottaa ennen viikonloppua mutta kirjotan jos kerkeen.. Moidooo!! (: