sunnuntai 29. joulukuuta 2013

291213

Tämä vuosi alkaa olla jo lopuillaan.. Ylihuomenna on jo uusi vuosi joka tuo tullessaan uusia asioita. Mutta nyt joulun jälkeen meillä huononi ilmat, täällä on ollu + asteita ja satanu räntää ja vettä ja ollu tosi liukasta ni ei oo ees pystyny ratsastamaan tai olla pihalla kunnolla.. /: No kuitenkin oon ollu silti heppojen ja koirien kans. Eilen käytiin Sanin ja Lissun kanssa lenkillä oli pikkusen pakkasen puolella ja sato lunta ni ei ollu sitten niin liukasta mutta ratsastamaan ei pystyny. Tänään oli pihalla jonkin aikaa ja nyt tulin sitten sisälle ja rupesin tekemään muutamaa koulutehtävää, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Ensi viikolla meen 2.1. töihin ja sitten näillä näkymin lähen 3.1. kaverille viikonlopuksi.. (: Uudesta vuodesta en osaa vielä sanoa mitä teen tai missä oon.. Todennäkösesti olen kotona, koska siskon lapsi tulee meille hoitoon.. (: Aattelin jos vaikka väsäis jotain hyvää iltapalaa siksi illaksi.

Tein kaikista mun rakkaista eläimistä joulukuvan.. (:






                 Ja vaikka Sohvi ei ollut tänä joulunakaan meidän kanssa silti häntä muistellaan..



tiistai 24. joulukuuta 2013

241213

Haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille ja muille ihmisille oikein hyvää ja rauhallista joulua! (: Minun jouluaamu on mennyt tähän asti ihan hyvin, käytiin Freyin kanssa "joulumaastossa" ja koirien kanssa käytiin ajamassa reellä. Tänä iltana sitten minun sisko ja sen mies ja lapsi tulee meille viettämään joulua.. (: 



Huurteinen metsä ja luminen maa.
Otsaasi enkeli koskettaa.
Lävitse roudan ja paksun jään
taivas tuo lämpöään.
Ohi on kiireisen kaupungin hälinä ja työ.

Tässä on nyt rauha ja jouluyö.



                     Freyikin haluaa toivottaa
                     kaikille oikein hyvää joulua! (:  

maanantai 23. joulukuuta 2013

221213

Tässä nyt on ollu taas vähä taukoa kirjottamisessa, mutta nyt viikolla meille tuli uus kone, että pystyn taas helpommin kirjottamaan blogiaki. Viikko meni tosi nopeesti ja perjantaina sitte vihdoinki alko loma!! No eilinen meni vähä miten nyt meni, mulla on ollu korva iha kauheen kipee 3 päivää ja sitte eilen vielä oli vähä lämpöö.. No tänään kuitenkin oli parempi olo ni kävin ratsastamassa Freyin. Käytiin maastossa vaan kävelemässä ja oli kyllä tosi rentouttavaa! Jotenki oli vapauttavaa käydä vähä käppäilemässä metsässä ku oli hiljasta ja rauhallista. Ennenku lähin ratsastamaan olin koirien kanssa vähä aikaa ja vein niitten häkiin lunta ku ne tykkää lumesta niin paljo :D No nehän rupes heti peuhaa lumikasassa. Nyt iltapäivästä kävin mun siskon kanssa kaupassa ja nyt sitte loppu illan aattelin ottaa iha rennosti..










maanantai 16. joulukuuta 2013

161213

Moikka!

En nyt viikonloppuna kerenny kirjottaa, joten kirjotan nyt sitte koko viikonlopusta! Perjantaina leivoin mulle synttäri kakun ja siinä se ilta sitten meniki.. Lauantaina aamusta kävin ratsastamassa Freyin ja oli pakkasta iha kivasti ni menin vaan käyntiä. Taivuteltiin ja tehtiin ympyröitä.. Iltapäivällä mun sisko piti meillä kotona Partyliten ja sen jälkeen menin mun sukulaisten luokse yöksi. Sunnuntaina tulin kotiin ja mu kaveri tuli meille yöksi. Ratsastin eilenkin siis Freyillä ja mentiin vähä reippaammin, kun oli lauhempi ilma. Mentiin aluksi kentällä alku verkat ja taivuteltiin, tehtiin temmonvaihteluita, ympyröitä ja pysähyksiä ja peruutuksia.. Sitten käytiin maastossa tölttäilemässä,ravailemassa ja sitte laukattiinkin vähä..(:
Tänään sitten koulun jälkeen en oo nyt kerenny muuta tehä, kun tein läksyt ja uskonnon työtä..








torstai 12. joulukuuta 2013

121213

Tänään ei mitenkään sen ihmeempiä oo tapahtunu.. Olin koulussa ja siellä sitte jottai.. :D No eilen onneksi sain ostettua viimesetki joululahjat ja tänään sitten oon nyt koulun jälkee tehny joulukortteja. Tein tossa äske kakkupohjan valmiiksi, koska mulla on maanantaina synttärit ja sitte nyt aattelin tehä sen kakun jo viikonlopuksi. Alku viikosta oli tosi kovat pakkaset ja nyt sitten jotai -1 tai 0 astetta, että on kyllä ihmeellinen kelien vaihto.. :D Mutta mulla ei tänään tämän enenpää, tässä vielä lopuksi muutamia kuvia.













tiistai 10. joulukuuta 2013

101213


Tänään mulla ei oikein oo mitään mistä voisin kirjottaa.. Oon ollu nyt 2 päivää sairaana eli oon ollu vaan sisällä.. /: No kuitenkin, sen verran voisin kertoa, että viikonloppuna orava kävi tekemässä vähän kepposia.. Meillä on lintulauta ikkunan luona ja siinä oli sitten talipallo linnuille. No sitten siihen tuli orava ja ihmeteltiin, että mitä Viljo vaanii.. Huomattiin, että siinähän oli orava joka loppujen lopuksi sitten varasti sen talipallon.. :D Viljo vaa ei oikein tykänny siitä.. Tänään ajattelin tehä uskonnon oppimispäiväkirjaa, ettei tuu sitte kiire tehä sitä.
Tänään aamulla oli aivan ihana taivas! Punasta ja sinistä väriä oli kivasti sekasi :3 
Tässä kuvia mitä oon nyt pitkin syksyä ottanu (:













sunnuntai 8. joulukuuta 2013

81213

Tänään aamulla, kun heräsin niin mittari näytti -30 astetta!! o.O  No onneksi se on sentään nyt lauhtunut -25 asteeseen.. :D Kävin aamulla sitten ruokkimassa hepat, mutta ei ilma ollu ees sillain kylmä. Nimittäin ku ei tuullu, jos ois tuullu ni se ois lisänny pakkasen purevuuttaa.. Freyillä ja Vokella oli aivan älyttömästi virtaa! Ne juoksi pitkin aitausta ja pitivät kahestaan hauskaa. Koirilla kans oli tosi paljo ylimäärästä energiaa, kummatki aamulla leikkivät minun kans ja puskivat syliin :3 Nyt iltapäivästä kävin siskon luona kahtomassa siskon lasta, se nauro mulle ihan hirveesti ja on se kyllä kans kasvanu! Siitä tulee isopoika :)

Jotku näistä kuvista on heilahtaneita, mutta kyllä ne silti on iha hyviä.. (:

Mikael Gabriel - Kipua - YouTube










lauantai 7. joulukuuta 2013

71213







Joulu se vaan lähestyy ja lähestyy ja vuosi 2013 lähenee loppuaan. Vuosi 2013 vaihtuu vuodeksi 2014 ja sitten taas vuosi eletään ja tulee taas joulu ja uusivuosi. 

Minulle itse vuosi 2013 eile ole ollut niin onnistunut vuosi, joten täytyy toivoa, että onni kääntyisi kun vuosi vaihtuu... (: Ja eihän aina voi olla onnea, jotta olisi onnea pitää myös olla epäonnea!



No se siitä "jaarittelusta". Tänään olin päivän taas töissä ja nyt kyllä nukuttais niin makeasti, että voisi vaikka alkaa nukkumaan :D No ei sitä kuitenkaan ihan vielä nukkumaan aleta, nimittäin ajattelin tälle illalle vielä katsoa  Uuno Turhapuro- elokuvan. Menin tosiaankin eilen serkuille kylälle yöksi ja tänään aamulla sitten sieltä pyörällä töihin. Nyt sitten tälle illalle en muuta ajatellu tekevän. Huomenna sitten saan nukkua pitkään, toivottavasti sitten myöskin nukun pitkään... No kuitenkin, huomenna ratsastan Freyin jos ei ole kovin kova pakkanen nimittäin nyt täällä on -23 astetta :s Pitää vaa toivoa, että ei olisi kova pakkanen että pystysin sitten ratsastamaan!! No jos ei muuta niin luen saksan sanakokeisiiin :D
Innostuin nyt illalla ottamaan kuvia joten laitan muutamia tänne (: Yksi kuva on yhdeltä aamu, jolloin taivaanranta oli ihanan punanen! :3