tiistai 25. maaliskuuta 2014

25.3.14

Moikka taas pienen tauon jälkeen! Tässä koeviikko painaa taas päälle ja kirjottaminen ja vähä vähemmälle.. /: Mutta nyt kuitenkin tähän hetkeen. Viikonloppu ei menny iha niinku ootin mutta kuitenkin iha hyvin. Perjantaina menin siskolle yöksi ja lauantaina vahdin siskon lasta (: Sitten muuten tein viikonloppuna koulujuttuja.. Eilen kävin lenkillä ja tein taas koulujuttuja (ylläri). Tänään sitten, kun tulin kotiin kerrankin aikasin niin lähdin juoksuttamaan koiria jäälle ja sitten kävin ruokkimassa hepat. Otin tänää tosi kivoja kuvia ja laitan ne nyt tähän lopuksi (:









keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

19.3.14

Ihanaa, aurinko on paistanu nyt monena päivänä!! Kyllä tää kevät on nii kivaa aikaa, koska sen jälkeen tulee kesä ja lämpimät ilmat. Alkuviikko meni ihan koulujuttuja tehdessä.. Tänään, kun kerrankin tulin aikasin kotiin koulusta niin kävin Freyin ja Voken kanssa kävelemässä, kummatki oli tosi nätisti ja Freyi odotti niin sievästi vuoroa, kun ensin kävin Voken kanssa.. (: Sain tosi kivoja kuvia ja varsinkin kun aurinko paistoi niin pitkästä aikaa aurinkokin on kuvissa ;) Huomenna ajattelin käydä varmaan Freyin kanssa maastoilemassa, kun pääsen aikasemmin koulusta (: Mulla ei nyt tänään oo tämän enempää kirjotettavaa, joten tässä lopuksi kuvia ja huomenna tai viimeistään perjantaina sitten lisää kuulumisia! (:



Vokke (:
Freyi (:










sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

16.3.14

Moikka vaan kaikille pitkästä aikaa! :D Mulla oli nyt reilun parin viikon mittanen tauko tässä kirjottamisessa, koska on ollut vähä kiirettä joten en ole ehtinyt kirjotella.. Lomalla en tehny itseasiassa paljon mitään.. Olin kotona ja kävin kaverilla ja touhuilin ulkona. Koko lomalla ei pystyny ratsastamaan, koska nyt oli pari viikkoa lämpömittari plussan puolella ja joka paikka oli liukkaana /: Nyt kuitenkin pikku hiljaa jäätikät alkaa taas peittyä kun lunta sataa.. Tosi kiva ku on kevät ja aurinko on alkanu taas paistaa ja se lämmittääkin jo jonkin verran, joten vaikka lunta sataakin se alkaa kohta pikku hiljaa jo sulaa pois :D Tänään menin pihalle jo aamusta ja kävin pitkästä aikaa ajamassa koirilla. Hanget kesti mennä, joten käytiin sitte myös vähä hangellaki ajamassa :p Oli tosi kiva ku aurinko paisto ja ilma oli muutenkin mitä parhain! Nyt iltapäivästä ajattelin käydä Freyin kanssa vähän kävelemässä.. (:

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

2.3.14










Ihanan aurinkoinen päivä ollu tänään!! Aamusta asti
paistanu aurinko pitkästä aikaa ja paistaa jo sen verran korkealta, että lämmittää jo vähän. Tänään ajattelin tehdä sellaisen postauksen jossa on paaljon kuvia, nimittäin tänään oli niin hyvä päivä ottaa kuvia ja ne onnistui todella hyvin! Sain myös yhden kivan videon Freyistä ja Vokesta. Tosiaankin kävin heti aamusta jo Lissun ja Sanin kanssa lenkillä ja sielläkin sitten tuli otettua kuvia, koska olin ottanut kameran mukaan. Sen jälkeen menin hevosten luokse ja sain otettua tosi hyviä kuvia, Freyillä ja Vokella oli ihan hirveesti virtaa!