tiistai 27. toukokuuta 2014

27.5.14/ Melkein loma!


Jippii! Tänään oli viimenen koe ja huominen ja torstai vapaata, perjantaina vaan kokeiden palautus ja tutorkoulutus.. Eli periaatteessa mulla alko just nyt KESÄLOMA! Noniin ja sitten viikonloppuun, meillä hepat pääsi vihdoinki lauantaina laitumelle! Muuten viikonloppu meni kokeisiin lukiessa, mutta sunnuntaina mun siskot hyppäs Voken ja Freyin kanssa ja sitte minä olin puominnostelija ja otin kuvia.. Freyi ja Vokke hyppäs tosi hyvin ja oli kiva kattoo niitä! Tänään ajattelin vielä käydä Freyiä ratsastamassa ja sitten varmaa vaan oon :D










torstai 22. toukokuuta 2014

22.5.14/ Paljon kuvia!


Hellurei! Tänään en oo silleen kyllä tehny mitään erikoista, aamupäivästä siivosin, luin kokeisiin ja otin aurinkoa. Mulla oli tänään vapaapäivä, koska ei ollu koetta eikä kertaustuntia. Tästä päivästä ei nyt oikee oo mitää kerrottavaa, joten laitan tähän sitten kuvia..




























keskiviikko 21. toukokuuta 2014

21.5.14


Joo tosiaankin sunnuntaina ratsastin Vokella ja Freyillä kentällä sen pienen tauon jälkeen. Oli ihan mahtavaa mennä pitkästä aikaa! Freyi toimi ihan ok, aluksi oli hieman pientä alku kankeutta omalla kohdalla mutta sitten kun sai taas hyvän tuntuman menoon ni jo parani. Ei tehty silleen mitään erikoista, perus taivutuksia, ympyröitä ja siirtymisiä. Töltti sujui ihan hyvin ja meno olikin töltti painotteista. Aluksi lämmiteltiin käynnissä ihan vaan kävellen kenttää ympäri ja sitten taivuteltiin ja pyörittiin ympyröillä. Mentiin ihan vain uraa pitkin tölttiä ja lopuksi otettiinki sitten niitä siirtymisiä. Voken kanssa mentiin vaa iha rennosti, ravailtiin ja pyörittiin vaa kentällä.
Tänään sitten mentiin Freyin kanssa vähän erilailla. Pääsin koulusta jo 11, joten pääsin kotiin aikaisin ratsastamaan. Mentiin tänäänkin kentällä mutta nyt mentiin ravipainotteisesti. Aluksi taivuteltiin ja alettiin ravailla uralla. Alku lämmittelyn jälkeen sitten mentiin ympyrällä ravia ja ai että kun olisi joku ollut kuvaamassa! Freyi meni kyllä tosi kivasti! Tässä vielä lopuksi kuvia (:










tiistai 20. toukokuuta 2014

20.5.14/ Kesä tulee!!

Jee, nyt on ollu lauantaista asti koko ajan +16 vähintään joka päivä!! Vihdoinki kesä tulee♥ Viikonloppu meni ihan mukavasti, perjantaina menin mun kaverille yöksi ja sitten parin muun kaverin kanssa käytiin vähä ajelemassa sillon illalla. Oli kyllä tosi hauskaa! Lauantaina aamusta käytiin vähä kävelemässä ja ottamassa kuvia ja iltapäivästä menin mun poikaystävän luokse ja illasta ajettiin sitten meille. Oli kaikin puolin tosi mukava ja ihana viikonloppu varsinkin nyt kun koeviikko just alko! Sunnuntaina ratsastin Vokella pitkästä aikaa ja Freyilläkin kans kuukauden tauon jälkeen (: Huomenna sitten siitä enemmän ja kuviakin myös. Eilen oli ensimmäinen koe ja se oli valitettavasti matikankoe.. Ja ei kyllä todellakaan mennyt hyvin.. Tänään sitten tämä iltana menee kemiaa lukiessa mutta kerkesin minä käydä Lissun ja Sanin kanssa rannassa ottamassa kuvia, kun jäät on jo vihdoin alkanu sulamaan. Rannassa enää sellaista hilettä. Tytöt oli ihan innoissaan vedessä hyppimässä kun on ollut niin lämmintä, pääsivät vilvoittelemaan! :D