keskiviikko 27. elokuuta 2014

27.8.14/ Ilmoitus asiaa!

Ajattelin tehdä kysymyspostauksen, joten tähän tekstiin voi kommenteilla heittää kysymyksiä!  :) Tähän loppuun vielä muutama kuva viikonlopun maastoreissusta.



perjantai 22. elokuuta 2014

22.8.14/ Kenttätreenit


Eilen tehtiin Freyin kanssa kunnon kenttätreenit pitkästä aikaa, tunti meni hyvin. Aluksi tehtiin ihan perus taivutuksia, mentiin kolmikaaristakiemurauraa ja kun alku lämmöt oli otettu niin tehtiin edelleen kiemurauraa ja sitten aina pitkällä sivulla tölttiä. Freyi taipui tosi hienosti! Aluksi itse jännitin vähän mutta loppua kohden rentouduin. Tölttäiltiin, ravailtiin ja laukattiin. Kaikki askellajit meni tosi kivasti, laukattiin aika reippaasti, koska Freyillä oli tosi paljo virtaa. Töltti oli aika energistä mutta ihan kivasti se meni.. (: Laukkailtiin vaan ihan uraa pitkän, ei tehty mitään laukassa. Ravit menin uralla ja ympyrällä, Freyi kyllä taipui oikein mukavasti.













maanantai 18. elokuuta 2014

18.8.14/ Kuvia!

Hellurei! Lauantaina illalla kävin Lissun ja Sanin kanssa lenkillä ja mentiin  ihan lopuksi kauko laitumille. Siellä oli tosi hienoa! Aurinko paistoi ja heinä oli pitkää ja tunnelma oli niin rauhallinen. Koirien kanssa mentiin takasin meille kotiin ja mulle tuli ihan hirvee hinku lähteä Freyin kanssa sinne. Hain Freyin ja Voken laitumelta ja Vokke meni pihattoon ja Freyille laitoin varusteet ja lähdin maastoon. Kierrettiin vanhojen kettutarhojen takaa meidän maastopolulle ja sieltä mentiin sitte kauko laitumille. Aurinko oli todella kaunis kun se oli juuri laskemassa ja oli aivan mahtavaa kävellä Freyin kanssa ihan rauhassa ja nauttia vaan! Se oli ihan erilaista mitä normaalisti ja vieläpä kun oli nyt taas vähän taukoa ratsastuksesta ku alko koulu ja oli loppu lomasta hellettä ja olin Kainuussa vikat loma päivät. Mutta tässä lauantailta kuvia! :)













sunnuntai 17. elokuuta 2014

17.8.14/ Oulun ostokset!

Moikka vaan kaikille!  Sain nyt aikaseksi tehdä tämän postauksen postauksen Oulun ostoksistani.. En ostellut paljon mitään mutta silti jotain kyllä löysin. Ensinnäkin Anttilasta oston hiusvärin, koska kaverini laitto minulle raitoja ja ne onnistui aika hyvin vaikka aluksi hieman jännitti :D Sitten Fiorellasta ostin uuden lompakon ja aurinkolasit ja siskolleni ostin leggingsit. 




H&M:ltä ostin mustat farkut, ne ovat ihon myötäiset mutta silti hieman venyvät, joten ne ovat hyvät jalassa. Sitten ostin mustat ihan normit leggingsit, todella kivat.

Kävin myös Gina Tricolla ja sieltä löysin todella kivan topin. Se oli jotenkin mun tyyliä ja tein ostopäätöksen heti kun näin ja kokeilin sitä! Kävin myös Micksissä ja sieltä löysin mustan neuletakin, oon ettiny neuletta tosi pitkään ja sieltä se sitten löyty vihdoinki! 








tiistai 12. elokuuta 2014

12.8.14/ Kuulumisia!

Moikka! En ole nyt kerennyt kirjottelemaan, loppu loma oli niiiiiiiiin kiireinen!! Tuntu että apua en kerkeä tehä mitään. Torstaina lähdin sukulaisten luokse Kainuuseen ja poimittiin mustikoita tosi paljon! No perjantaina sitten tuli äkki lähtö Sotkamoon, nimittäin Popedan keikalle, VITSI ETTÄ OLI SIISTIÄ! :O En oo ikini itse asissa ollu missään keikoilla ja nyt kun ekan kerran pääsin ni uudestaan meen mahdollisimman pian! Popeda oli tosi hyvä vaikka en ole mikään suurin fani mutta siltä tulee hyvää musaa.







 Lauantaina sitten tultiin siskon kanssa kotia ja sunnuntaina menin Tomille ja no maanantaina alko sitten koulu.. Koulun jälkeen ajoin kotiin ja kävin koirien kanssa ajamassa ja sillä reissulla vähä nilkka nyrjähti mutta ei se enää ole hirveen kipeä, onneksi. Sitten illasta menin mun kaverille Ellalle ja laitettiin toisiltamme hiuksia ja juteltiin kaikkee ja sillee ja oli tosi kivaa! :3 Myöhemmin menin taas Tomille ja tänään aamulla mentiin taas yhdessä kouluun. Tänään on satanu koko päivän vettä, joten ei oo voinu tehä yhtään mitään.. Mutta onneksi huomiseksi pitäis lämmetä ja paistaa taas aurinko! Meen kotiin torstaina mutta veikkaan, että teen viikonloppuna Sohvista sen loppuosan ja Oulun ostoksista jonkinlaisen postauksen, että kerralla sitten kaksi erikoispostausta!





keskiviikko 6. elokuuta 2014

6.8.14/ Elokuu

Tämä postaus on taas vähän tällainen pikainen.. Tulin siis lauantaina Oulusta, lauantai ja sunnuntai meni siihen että purin laukkua ja otin iha rennosti, touhuilin välillä jotaki.. Sunnuntaina kuitenkin heti aamusta lähdin koirien kanssa juoksulenkille :D Ja myöhemmin menin Freyillä vähän aikaa ilman satulaa ja voi että oli mukavaa!! Freyi meni tosi nätisti ja lopuksi vielä käytiin järvessä :) Maanantaina meninkin sitten Tomille ja kerroin sitten Tomille reissusta ja kerroin  mitä olin ostanut ja kaikkee sellasta :3 Tiistaina tultiin sitten meille ja touhuiltiin heppojen ja koirien kanssa, käytettiin niitä uimassa koska oli niin kuuma! Tänään sitten kävin keskustassa ostamassa viimeisiä kouluttavaroita.  Huomenna sitten lähden siskoni kanssa käymään sukulaisten luona ja ollaan lauantaihin asti siellä. En ole siis nyt yksinkertaisesti vielä kerennyt tehdä kunnon postausta Oulusta mutta enköhän viimeistään ensi viikon alussa saa tehtyä sen :)



perjantai 1. elokuuta 2014

1.8.14/ Oulun terveiset!

Moikka täältä Oulusta! Tää viikko on ollu tosi mukava!! Ollaan shoppailtu, oltu rannalla ja tehty pitsaa. Huomenna sitten lähen kotiin.. Tultiin tänään nyt aamusta jo rannalle Nallikariin ja illalla käydään vielä shoppailemassa. Mutta kirjottelen paremmin kunhan oon kotona moikka! :)