perjantai 28. marraskuuta 2014

28.11.14/ Kuvapostaus!

Ajattelin tehdä kuvapostauksen, koska viime päivien aikana on tullut otettua kuvia paljon.. Tänään mun kaveri Ella tuli meille ja otettiin kuvia.. (: Tässä tulee!



















tiistai 25. marraskuuta 2014

26.11.12/ Koeviikko

Elikkä tällä viikolla on koeviikko, joka kylläkin alkoi jo viime perjantaina mutta kuitenki. Mulla onneksi on vain joka toinen päivä koe joten kerkeen Freyiä ratsastaa. Eilen oli sopivan lyhyt päivä niin kotiin tultuani lähdin hakemaan Freyiä tarhasta ja laitoin varusteet ja menin kentälle. Kentällä teimme aika perus asioita, pysähdyksiä ja peruutuksia, ympyröitä käynnissä ja töltissä, pohkeenväistöä ja ravia ympyrää. Lopuksi laukattiin ihan rennosti mutta reippaasti pellolla ja mukavaa oli! Freyi oli tosi kuuliainen ja teki kaiken tosi hyvin! Hymy huulilla sai taas ratsastaa :) Tänään kunhan pääsen kotiin niin Krista varmaan pitää mulle tunnin.. Mutta nyt tässä vielä ennen koetta alan kertailemaan ruotsia...

perjantai 21. marraskuuta 2014

21.11.14/ Liian pitkä tauko!.

Huhhuh... Tuli kyllä nyt tosi pitkä tauko, vähän liiankin pitkä.. En ole kerennyt kirjottaa, koska en ole päässyt koneelle viikkosin ja viikonloppusin oon ollu Tomin kanssa ja lukenu sanakokeisiin ja tehny koulujuttuja joten.. No nyt tässä pari kolme viikkoa on ollu tosi kiirettä, koeviikkoa pukkaa ja pitäny panostaa tosi paljo kouluun. Viime viikonloppuna käytiin Freyin kanssa pitkästä aikaa maastossa kun on tullut lunta ja oli aivan ihana pakkasaamu! Tähän pävään nyt kuitenkin! Kokeen jälkeen menin Tomin kanssa kaupungille ja käytiin syömässä ja kierreltiin kaupoissa, oli mukavaa kierrellä pitkin kylää.. :D Kävin Ellan kanssa iltapäivällä joululahja ostoksilla ja löytyi aika kivoja juttuja.. (: Nyt sitten ollaan täällä Ellalla ja ollaan katottu OUAT:ttia ja juteltu ja jne.. Tässä nyt parilta viikolta kuvia tähän loppuun..