keskiviikko 12. elokuuta 2015

12.8.15/ Kesä tuli ja meni...


Sinne se kesä TAAS kerran meni.. Hullua ajatella, että kuinka nopeasti kesä meni ja koulut alko. Kesässä ei ole kyllä muuta moitittavaa kuin sää, työ oli paras mahdollinen ja muutenki loma oli tosi kiva mutta olisi voinut olla enemmän lämpöä ja vähemmän sateita! Eilen kun oli vika lomapäivä niin kävin tallilla ja sitä ennen kotona sain harjotella Vokella vähän hyppäämistä. Vaikka esteiden korkeus ei päätä huimannut, se riitti että sain vähän tuntumaa ja pienet sievät loikat sieltä tuli (:








sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

12.7.15/ Kesäkuvia

Töiden ja viikonloppu kiireiden takia en ole kerennyt päivitellä mitään kuukauteen, mutta tänään Tomin kanssa käytiin kuvailemassa ja ihan kivoja kuvia tuli! Töissä on mennyt ihan kivasti ja vaikea uskoa, että kohta loma loppuu jo ja tuntuu ettei ole vielä kerennyt tehdä mitään.. Tämä kesä on ollut kyllä viileä vaan muutama huomattavasti lämpimämpi päivä mutta ei silti ole tainnut lämpö nousta yli 20 asteeseen... No jospa loppukesästä vielä tulisi lämpimämpi! Viime viikonloppuna käytiin Voken ja Friidun kanssa maastoilemassa, Essi meni Friidulla ja minä Vokella oli kyllä ihan mukavaa vaihtelua issikoista :) 


Eilen tuli 4 vuotta siitä, kun Sohvi kuoli.. Tuntuu että siitä ei olisi edes niin pitkä aika. Ikävä on kyllä vieläkin ihan hirveä.. :(
<3
 


Tässä lopuksi vielä tämän päivän kuvia, näistä kuvista tulee ainakin vähän kesäfiilis!
















lauantai 13. kesäkuuta 2015

13.6.15

Blogin ulkoasua on päivitetty ja nimi vaihdettu. Yritän postailla niin usein kuin kerkeän töiden ohella mutta viikonloppuisin ainakin kerkeän. Olisi kiva saada mielipiteitä uudesta ulkoasusta ja tietenkin kuvista aina mitä tänne laitan! :) Mutta ei tämän enempää, nauttikaa kuvista. Kuvat ovat menneiltä vuosilta.










perjantai 12. kesäkuuta 2015

Hyviä uutisia!

Harkitsin vielä uudelleen ja keksin, että voin jatkaa blogiani. Jatkan edelleen että kerron kuulumisia ja Vokke kuitenkin on meillä kotona, joten siitä voi aina puhua :) Kuvaan myös paljon joten voisin pistää tänne aina parhaimpia otoksia. Uudistan blogin nyt viikonlopun aikana ja ajattelin tehdä Freyistä postauksen jossa muistelen yhteisiä hetkiä ja laitan vanhoja kuvia.. :)



Meidän Vokke sai itselleen tutun kaverin lämppäri tamman :) Se on tosi kiltti ja Vokke on viihtyny sen kanssa tosi hyvin ja ne on saanu olla laitumella niin kuin ennenki meillä pollet.



maanantai 25. toukokuuta 2015

25.5.15/ Surua ilmassa..

Lauantaina kävi se mitä olen pelännyt enkä olisi halunnut sen tapahtuvan.. Freyi siirtyi launtai iltana Sohvin luo.. Järkytys on vieläkin niin suuri etten voi ymmärtää, ettei Freyi enää oo meidän luona.. Kerettiin Freyin kanssa kokea niin paljon yhdessä ja varsinkin viime aikoina kehityimme hurjaa vauhtia hyvään suuntaan. Olen myös tämän myötä päättänyt lopettaa tämän blogin, koska Freyi oli tässä se pääasia ja nyt kun Freyiä ei ole niin en koe tarpeelliseksi  pitää tätä. Haluan kiittää kaikkia lukijoita ja sivuilla vierraileita! :)


lauantai 16. toukokuuta 2015

16.5.15/ Kesä lähestyy!

Ajatella kuinka nopeasti kevät on mennyt, enää kaksi viikkoa niin alkaa KESÄLOMA! Vihdoin.. Tässä kevään kuluessa ei oo mitään sen ihmeempiä tullut eteen. Freyille ja Vokelle kuuluu hyvää ja ne kovasti odottaa jo laitumelle pääsyä, mutta meinaa olla vähän hidasta.. Välillä on kylmää, lämmintä, vettä sataa tai lunta sataa... No jospa se kesä sieltä tulisi ennen juhannusta. Sain koko kesäksi tallilta töitä ja en malta oottaa, että pääsen alottamaan siellä! Ens viikolla enää kolme normi koulupäivää ja sitten alkaa koeviikko ja 30.5. loppuu koulu. Syksyllä olisi edessä ekat yo-kirjotukset ja kyllähän tässä vähän jännittää mutta ei kai se auta ku skarpata niin eiköhän se siitä. Tämä oli nyt pikainen kuulumis postaus mutta kun loma alkaa niin enköhän sitten kerkeä tehdä kunnon postauksen.

torstai 9. huhtikuuta 2015

9.4.15/ Kiirettä, kiirettä, kiirettä....

Voisko sanoo näin että on ollu kyllä ollu kiirettä... Tällä viikolla alko viimeinen jakso tälle vuodelle joten sitä ennen oli koeviikko ja sitä ennen oli ISO KASA KOULUTEHTÄVIÄ.. Siis mä niin tykkään.. Joskus sitä vaan unohtaa ja siirtää hommia niin että ne kasaantuu ja kasaantuu ja hups, huomaat vähä liian myöhään että ne ois pitäny hoitaa.. No koeviikko tuli ja meni ja kiire tuli ja meni! Lukioa ei ole enää paljoa jäljellä ja tässähän alkaa iskeä paniikki että miten kirjotukset ja miten jatko opiskelut ja kaikki! No unohdetaan ne nyt ehkä vähäksi ajaksi.. Mutta niin, ajattelin piristää itseäni käymällä kampaajalla ennen koeviikkoa ja niin tein ja sain raidat päähän ja siistittyä ihan kivaksi mun hiukset, im happy!


Viime viikolla kuitenkin mun tuurilla liukastuin ja löin polven jäätikkään,  noo pari päivää meni keppien kanssa enkä päässy tallille enkä voinu ratsastaa Freyiäkään... Sunnuntaina kuitenkin oli pakko päästä ratsii ja hienostihan se meni! Käytiin Freyin kanssa maastossa ja tiistaina tehtiin ihan normi treeni. Pakko kyllä sanoa että on siinä hieno hevonen! Se toimi kuin ajatus ja oli niin miellytyshaluinen että KIVA! Töltit meni niin hienosti ja taipui ja västöt meni niin kivasti kunnes otin yhden  laukan noston.. Herra innostu niin paljon että töltit meni vähän miten meni ja olis pitäny vaan mennä reippaasti. No laukattiin ja se meni niin nätisti! Viikonlopun oon valitettavasti töissä niin en pääse kotia ratsastamaan mutta sunnuntaina onneksi ehkä kerkeen ratsastaa! 


lauantai 14. maaliskuuta 2015

14.3.15/ Aurinkoiset kuulumiset!

Jei, kevät tulee! Koko viikolla melkein joka päivä on paistanu aurinko ja ollu lämmintä!♥ Harmi vaan kun lomalla ei ollu nii hyvät kelit.. No joo loma tuli ja meni.. Tomikin tuli alku viikosta kotiin ja se oli ostanu mulle jotain niin ihania koruja että ei mitään järkeä! Mun ilme oli varmaan näkemisen aroinen.. Tomi haki mut koulusta ja kerkesin istua autoon ni alko tulla paketteja, olin silleen että mitä ihmettä.. Tomi oli ostanu mulle naistenpäivä lahjan, vuosipäivä lahjan ja muuten vain tuliaisen.. Voiko enää ihanempaa poikaystävää olla?!♥

No viikko alkoi siis aurinkoisissa merkeissä. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona olin tallilla ja torstaina tulin kotiin. Totta kai se oli heti torstaina käytävä oman pollen kanssa maastoilemassa ja oli aivan upea ilma! Aurinko oli laskemassa, ihana hevonen ja reipas maasto..! Freyi oli aivan jotain upeaa, töltättiin ja laukattiin oikein pitkiä pätkiä ja vaan nautittiin.. Tänään sitten tehtiin koulutreeniä ja työstettiin tölttiä, kyllähän se ihan hyvin onnistu mutta herralla vissiin vähän kevättä rinnassa kun oli todella reipas :D Piti lopuksi vielä  käydä maastossa laukkailemassa..
Ihanin ja parhain heppa ♥


Tänään aamulla kävin koirien kanssa muutaman kilometrin reippaan ajolenkin.. Vauhtia oli myös meidän neideillä! Mukava käydä välillä koirien kanssa "hurjastelemassa".. ;) Sen jälkeen otin Voken ja maastakäsittelin sitä ja silleen. Freyi jäi aitaukseen vähä kahtoo että hei hetkonen eihän tämä yleensä näin mene :D Pollet on koko aamun paistatellu auringossa, ihana nähdä kuinka ne nauttii kun taas aurinko alkanu paistamaan ja lämmittämään.. :)