lauantai 14. maaliskuuta 2015

14.3.15/ Aurinkoiset kuulumiset!

Jei, kevät tulee! Koko viikolla melkein joka päivä on paistanu aurinko ja ollu lämmintä!♥ Harmi vaan kun lomalla ei ollu nii hyvät kelit.. No joo loma tuli ja meni.. Tomikin tuli alku viikosta kotiin ja se oli ostanu mulle jotain niin ihania koruja että ei mitään järkeä! Mun ilme oli varmaan näkemisen aroinen.. Tomi haki mut koulusta ja kerkesin istua autoon ni alko tulla paketteja, olin silleen että mitä ihmettä.. Tomi oli ostanu mulle naistenpäivä lahjan, vuosipäivä lahjan ja muuten vain tuliaisen.. Voiko enää ihanempaa poikaystävää olla?!♥

No viikko alkoi siis aurinkoisissa merkeissä. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona olin tallilla ja torstaina tulin kotiin. Totta kai se oli heti torstaina käytävä oman pollen kanssa maastoilemassa ja oli aivan upea ilma! Aurinko oli laskemassa, ihana hevonen ja reipas maasto..! Freyi oli aivan jotain upeaa, töltättiin ja laukattiin oikein pitkiä pätkiä ja vaan nautittiin.. Tänään sitten tehtiin koulutreeniä ja työstettiin tölttiä, kyllähän se ihan hyvin onnistu mutta herralla vissiin vähän kevättä rinnassa kun oli todella reipas :D Piti lopuksi vielä  käydä maastossa laukkailemassa..
Ihanin ja parhain heppa ♥


Tänään aamulla kävin koirien kanssa muutaman kilometrin reippaan ajolenkin.. Vauhtia oli myös meidän neideillä! Mukava käydä välillä koirien kanssa "hurjastelemassa".. ;) Sen jälkeen otin Voken ja maastakäsittelin sitä ja silleen. Freyi jäi aitaukseen vähä kahtoo että hei hetkonen eihän tämä yleensä näin mene :D Pollet on koko aamun paistatellu auringossa, ihana nähdä kuinka ne nauttii kun taas aurinko alkanu paistamaan ja lämmittämään.. :)




















keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

4.3.15/ Vuosipäivä ♥

Mulla ja Tomilla on tänään vuosipäivä, vuosi kulunu siitä kun Tomi teki musta onnellisen.. :)




tiistai 3. maaliskuuta 2015

3.3.15/ Hummailua ja kuulumisia... ja LOMA!

Jippii, vihdoinkin hiihtoloma! Mun loma on menny siinä että oon tehny töitä, hiihtäny, ollu kotona heppojen ja koirien kanssa ja käyny tallilla.. Lauantaina Freyin kanssa tehtiin töltti harjoituksia ja meni tosi kivasti, siinä samalla tietenkin perus taivutuksia ja vähän väistöjä ja siirtymisiä. Sunnuntaina käytiin maastossa vähä menee reippaammin ja virtaa oli Freyillä aika kiitettävästi, käytiin yhdellä hyvällä suoralla vähän päästelemässä höyryjä ja polle oli sen jälkeen niin tyytyväinen, ja onhan se kiva itelläki mukava välillä mennä reippaampi maasto. Sunnuntaina kans kävin testaamassa miten koirien kans hiihto sujuu ja vuorotellen kokeiltiin ja hyvinhän se sujui, varmaan tässä loppu viikosta otetaan uusiksi! :) Huomenna mulla ja Tomilla on vuosipäivä, vuosi on kyllä aikaa nopeesti vierähtäny.. Tomi on etelässä viettämässä lomaa joten käytiin perjantaina sitten yhdessä keilaamassa kun ei huomenna voida tehdä yhdessä mitään, oli tosi kivaa ja hauskaa käydä ja keilaaminen oli kyllä kivaa varsinkin kun oli parhaassa seurassa :) Tässä vielä pari videoo ku laukataan ja töltätään Freyin kanssa:)


'