tiistai 26. marraskuuta 2013

261113

Joo elikkäs tää päivä on menny taas kokeisiin lukiessa... Oli mulla kertaustunti, että sen verran kävin koululla :D Homenna ja ylihuomenna vielä kokeet ja sitte se ois siinä. 
Aamusta kerkesin olla hevosten ja koirien kanssa vähäsen ennenku lähin kouluun.. (: Tänään ei oo oikein mitään kirjotettavaa mutta aattelin laittaa jotai uusia ja vanhoja kuvia :D

Parissa kuvassa mun kaveri on tehny mulle lettejä.. (:









 


sunnuntai 24. marraskuuta 2013

241113

Moikka vaan pitkästä aikaa! On ollu nyt kauheeta kiirettä niin en oo voinu kirjotella.. :/ Nyt perjantaina alko koeviikko joten nyt en varmaa taas viikkoon kerkiä jutella.. :/ Mutta kuitenkin, kirjottelen aina kun kerkiän :) Perjantaina illalla olin töissä ja ku pääsin kotiin ni jalat huusi kyllä halleluujaa.. Pitäis ostaa kunnon työkengät. Tänään ratsastin Freyillä pitkästä aikaa ja käytiin maastossa.  Meni kyllä tosi hyvin ja oli aivan ihana ilma ku oli just eilen satanu paljo lunta ni puut oli iha lumessa ja ei näkyny maatakaa yhtään.. oli niin talvinen tunnelma! :3 Sai kouluasiat unohettua ja rentouduttua kunnolla. Ei me menty ku käyntiä ja vähä tölttiä, semmonen rento nautiskelu maasto (:

Huomenna mulla ois yhteyskuntaopin koe eikä kyllä yhtää inspaa yh, ei sitte yhtää..... Mutta onneksi mulla ei oo perjantaina koetta ni on vp ja mennään mun parhaan kaverin ja prin muun kaverin kanssa yhelle mökille.. (: Vietetää mun synttäreitä, koska joulukuussa ei ollu oikee mitää sopivaa viikonloppua vaikka täytänki joulukuussa.. Ei se haittaa jos vähä aikasemmin juhlii, kuhan vaa saa olla kavereiden kanssa.. (: Tilasin h&m iphone kuorrn mun siskolle joululahjaksi, sormuksia mulle itelle ja hiuspinnejä.. (: Lähetään tässä jossain vaiheessa mun kaverin kanssa joululahja ostoksille. Pitää vain miettiä mitä kellekkin ostaa :D










sunnuntai 17. marraskuuta 2013

171113

Moikkelis vaan! :D

Tää päivä on ollu aika vauhdikas. Aamusta heti menin juoksuttamaan koiria ja sen jälkeen kävin Freyin kanssa kävelemässä maastakäsin. Tehtiin kaikkea maastakäsin juttuja, kuten pysähyksiä,peruutuksia ja väistämisiä.. Sen jälkeen sitten kiireellä pakkaamaan ja vaihtamaan vaatteet, nimittäin menin siskon luokse partyliteen ja tulihan sitä sitten tilattua yksi kynttiläasetelma.. (: Nyt sitten tulin kaverin luokse yöksi ja saatiin viimeinkin tehtyä äikän viimenen työ..!


lauantai 16. marraskuuta 2013

161113

On ollu nyt vähä taukoa tässä kirjottamisessa, koska on ollu vähä kiirettä.. Koeviikko alkaa ens viikolla ja on ollu rästitehtäviä ja ei oo oikeen voinu edes kirjotella, kun meillä on ollu nyt kone rikki.. On meillä tabletti mutta sillä ei oikein huvita alkaa kirjottelemaan.. :D

No kuitenki, tähä viikkoon on mahtuu monen moista.. Alkuviikolla olin mun parhaan kaverin luona yötä ja sai taas nauraa maha kippurassa.. Okei tuli siitä vähä mahaki kipeeksi, kokoaikainen nauru ei tee hyvää. Paitsi sitähän sanotaan, että nauru pidentää ikää ja vatsalihakset kehittyy, no toivotaan sitten niin!! ;D Loppuviikko meni koulujuttuja tehdessä, ja puuhaillessa aina jotain. En oo nyt kerenny ratsastaa Freyillä, kun on ollu pitkiä päiviä koulussa ja nyt on muutenki ollu niin hirveen liukasta.. :/ 

No eilen sitten alko onneksi viikonloppu! Eilinen meni vähä plörinäksi.. Makoilin loppu illan sohvalla ja luin kirjoja ja tämmöstä pientä.. Koulun jälkeen kuitenkin kävin kaupungilla (: 



Tää päivä on ollu omasta mielestä ihan onnistunu. Aamusta olin koirien kanssa ja otin niistä omasta mielestä tosi hyviä kuvia. Sain myöskin Freyistä hyviä kuvia (: Sen jälkeen kävin rannassa testaamassa jään paksuutta ja otin myös sieltä muutamia kivoja kuvia. Oon tän päivän osittain vähä "päntänny", tein äidinkielen tehtäviä ja luin kirjaa. Nyt sitten tulin käymään täällä siskon  luona ja sain kuvat koneelle ja kirjotettua nyt tän blogi tekstin.. (:
Mun puolesta oikein hyviä illan jatkoja ja muistakaa olla ulkona, kun on niin hyvät ilmat! (:

Tässä näitä tämän päivän otoksia.. (:




 



 

 

 

 
 


 
 

 







lauantai 9. marraskuuta 2013

91113

Oon nyt 3 päivänä ratsastanu Freyiä pitkästä aikaa (: Omasta mielestä on menny iha hyvi, oon käyny maastossa ja eilen menin pellolla. Aluksi iha vaa taivuteltiin ja tölttäiltii. Sitten otettii pääty ympyröitä ravissa. Freyi taipu tosi kivasti.. Lopuksi otettii muutama laukka pätkä. Nyt ku on tullu lunta iha kunnolla ni on päösty koirien kanssa ajamaan iha kunnolla. Mä ite avasin toissa päivänä koirien kans ajokausi!! Ja on menny tosi hyvin (: Tänään illalla väsään huomiseksi isänpäivä kakun.. (:



lauantai 2. marraskuuta 2013

211113

Tulin tänään nyt illalla mun siskon luokse yöksi ja huomenna meen käymääm mun serkun synttäreillä. No, viikolla en oo ollenkaan kerenny/voinu ratsastaa koska alku viikon olin sairaana ja ihanan yskän seurauksena mulla on kylkiluussa vissiin hiusmurtuma.. Että hyvin pyyhkii taas.. :D Mutta ei tää onneksi oo sillain enää kovin kipee ja pystyn kuitenki normaalisti olee ja tällee.. (: Meidän koirat sai oman oikean huskyreen.. (: Nyt on hyvä ajella koirillaki!