tiistai 23. joulukuuta 2014

23.12.14/ Melkein joulu!

Tänään aamulla kävin koirien kanssa ajamassa ja sen jälkeen siivosin oman huoneen. Myöhemmin päivällä lähdin Freyin kanssa maastoilemaan, oli ihana mennä ilman satulaa varsinkin kun mittari näytti -20 astetta! Freyin kanssa tehtiin tölttiharjotuksia mitä opin eilen, sain sen toimimaan aika hyvin ja Freyi oli tosi kuuliainen tänään eikä se ollu liian virtanen varsinkin kun ei ollu satulaa :D Otettiin myös vähän laukkaan mutta aika rennolla meiningillä mentiin tänään. Freyi ja Vokke ratsastuksen jälkeen taas leikkivät ja sain pari hyvää kuvaakin  (: Mukava katella kahta vanhusta pitämässä hauskaa ;D 



Huomenna on vihdoin jouluaatto ja odotan niiin kovasti hyvää ruokaa! Siskon perhe tulee meille syömään ja sitten illasta mennään niille ja minä varmaan jään sinne yöksi. Huomenna aamusta käyn Freyin kanssa joulumaaston ja koirien kanssa ajamassa jos ei ole kovin kova pakkanen.. Loppu viikoksi on näyttäny -20 ja siitä ylös päin.. Saas nähdä kuinka kovaksi pakkanen kiristyy ja mitä pystyy tekemään.. Mutta minun puolesta oikein hyvää joulua kaikille! (:









lauantai 20. joulukuuta 2014

20.12.14/ LOMA♥

Eilen alko joululoma, no ei kyllä yhtään ollut loma fiilis mutta illalla kun tulin kotiin niin käytiin Freyin kanssa maastoilemassa ja olipa pojalla virtaa! :D Sai hyvinkin olla hereillä ettei vauhtia ollu liikaa vaikka on se välillä mukava mennäkki vähä lujempaan. Tänään heti aamusta kävin koirien kanssa pari kilsaa ajamassa ja ei kyllä koiriltakaan vauhtia puuttunu välillä :D Sitten menin heppojen luokse ja Freyillä ja Vokella oli leikit kesken, lumi vaa pöllysi kun herrat juoksi ympäri aitausta! Sain ihan hyviä kuvia ja laitan niitä tähän loppuun. Iltapäivällä aloin tehdä pipareita ja piparkakkutaloa.. Noo.. Tulihan siitä ihan talon näkönen ja ekaksi taloksi ihan hyvä :D Jospa se sitten maistuisi hyvälle vaikka ulkonäkö ei ole mitään 10 luokkaa :D





















torstai 18. joulukuuta 2014

18.12.14/ Kuvapostaus!

Oon tänään saanu jonku ihmeen kuvausvimman ja oon sitten ottanu vähä kaikenlaisia kuvia! :D Oon ihan joulufiiliksissä, oon tehny joulukortteja, paketoinu lahjoja ja tänään vielä koristeltiin kuusi.. Kuvatkin on joulusia mutta, no alle viikko jouluun ;)


















sunnuntai 14. joulukuuta 2014

15.12.14/ Minun tarinani

Ajattelin tehdä erikoipostauksen ja kertoa miten minä olen aloittanut ratsastuksen ja miten juuri olen issikoihin hurahtanut. 

Tähän aluksi, miksi aloitin juuri issikoilla ratsastuksen? No varmaan suurin syy oli se että siskotkin ratsasti ja kuitenkin olen aina ollut aika pienikokoinen joten issikat ovat olleet hyvä vaihtoehto minulle, ja niin ne kyllä olivatkin! Issikoilla on aina ollut niin mukava mennä ja varsinkin töltti tekee siitä niin mukavaa, voisin tölttäillä vaikka kilometri tolkulla!:D 
Mulla molemmat siskot on ollu aina heppahöperöitä ja niin oon minäki niin kauan ainakin ku jaksan muistaa. Pienenä käytiin aina sillon tällöin Epun ratsutallilla ratsastamassa samalla kun käytiin sukulaisten luona mutta ei oikeastaan koskaan täällä kotona. Kristan ja sen kaveri meni käymään Kurulla ja ne innostu sitten siitä ja no sitten seuraavaksi Essi ja Äitikin. Minä olin monta vuotta vaan ihan mukana tallilla ja kattelin ku muut ratsasti. Sitten jossain vaiheessa minäki halusin kokeilla ja no ei oo vaikee arvata mitä sen jälkeen kävi. Sohvi ja muut uudet issikat tuli tallille ja pääsin sitten Sohvilla ja tuntu että meillä heti synkkäsi hyvin yhteen ja menin sillä melkein joka kerta. Leirilläki jos sai valita kellä meni niin minä otin Sohvin jos oli mahollista. Krista oli jo pidemmän aikaa vuokrannu Freyiä ja sitten tehtiin ostopäätös ja alettiin suunnittelemaan, että Freyi muuttais meille kotiin ja no eihän se yksin täällä ois voinu olla ja Sohvilla alko olee jo ikää niin Sohvi tuli siinä samalla sitten meille. Sohvi oli eka oma hevoseni ja sen kanssa sitten alettiin opettelemaan uusia juttuja ja parantelemaan Sohvin taitoja. Sohvihan ei nyt menny tölttiä eikä ollut edes puhas issikka mutta kuitenkin. Sitte ku Sohvi oli tullu kotiin niin aloin ettiä paljo tietoa issikoista ja yleisesti kaikkea ratsastuksesta ja Krista opetti mua Sohvin kans uusille kuviolle ja päästiin tekemään kyllä paljon uusia asioita ja itekki siinä kehitty. Sohvin kuoltua aloin Freyin kanssa harjotella yhteistyötä ja hyvinhän se meni. Freyi on kyllä opettanu paljon mulle ja sitä kautta vielä enemmän haluun kehittyä Freyin kanssa ja oppia uusia asioita. Haluan keskittyä issikoihin ja oppia niistä vielä lisää ja lisää ja lisää, tai paljoko niistä vielä voi oppia :D Unelmana ois vielä joskus päästä Islantiin. Vaikka ratsastan aina Freyillä niin on silti ihan mukava välillä mennä Vokella ja tehdä sen kanssa taas eri juttuja ja vaihtelu virkistää (: Meillä on pihassa kyllä nyt kaks niin ihanaa heppaa, että..♥




14.12.14/ Ratsastus viikonloppu

Tänä viikonloppuna on kyllä tullu maastoiltua..! Eilen Freyin kanssa pyörittiin vähä aikaa pellolla ja taivuteltiin ja sen jälkeen mentiin metsäpoluille kävelemään. Tänään kans käytiin maastoilemassa, ja käytiin availemassa maastoreittejä minne oli tullu lunta. Freyi oli tosi rennolla päällä ja oli mukava rentoutua ja nauttia vaan lumisesta metsästä.. Ens viikolla on tosi kiirettä niin teki kyllä hyvää käydä rennolla maastolenkillä! :) Oijoi, enää ens viikko koulua ja alkaa joululoma! Joululomalla ei onneksi oo mitään vielä silleen tiedossa ni saa olla rauhassa, jouluaattona ajattelin käydä piiiitkän maastolenkin Freyin kanssa. Huomenna jos kerkeän niin käyn ilman satulaa kävelemässä jossakin (:




keskiviikko 10. joulukuuta 2014

11.12.14/Joulukuu

Heti tähän alkuun, kiitos uusista kommenteista! Niin kuin olette varmaan huomannut sain blogin bannerin vaihdettu viimeinkin vähän talvisemmaksi.. No mutta, tänään ajattelin käydä ostamassa viimeset joululahjat.. :p Itse rakastan joulua, joulu on melkeinpä voisi sanoa vuoden kohokohta. Silloin syödään hyvin ja ollaan perheen ja läheisten kanssa yhdessä ja se antamisen ilo. Tykkään antaa aina muille lahjoja ja siksi tykkäänkin hyvissä ajoin jo tehdä listaa mitä annan kenellekkin :D Jouluna on ihanaa kun on jouluvaloja ja talon voi koristella ja laittaa hienoksi sellaiseksi joulunnäköiseksi! Olen syntynyt joulun lähellä niin kai sekin vaikuttaa miksi olen jouluihmisiä :D Joulun jälkeen aina ärsyttää kun pitää purkaa kaikki joulujutut ja se on kyllä ärsyttävintä..

Tänään tulen sen verran myöhään koulusta,  että en taida keretä muuta tehdä ku läksyjä.. Huomenna kuitenkin alkaa viikonloppu,  joten kerkeän tehä vaikka mitä! Ajattelin lauantaina tehdä Freyin kanssa koulutreenin kun vähään aikaan ei olla pyöritty pellolla :D Mutta hauskaa joulun odotusta kaikille! :)

tiistai 9. joulukuuta 2014

9.12.14/ Laskettelukausi avattu!

Sunnuntaina käytiin Essin kanssa ekan kerran tälle talvelle laskettelemassa ja oli mahtavaa! Tänään sitten koulun jälkeen suoraan rinteeseen, kun loppu kerranki aikasin koulu. Freyin kanssa viime viikolla käytiin illalla kuutamoratsastuksella, oli niin valosaa että ei tarvinnu ees lamppua ja Freyillä oli tosi paljon virtaa että vauhdista ainakaan ollu puutetta :D Nyt ku jakso vaihto niin tuntuu, että taas koko ajan on kiirettä ja pitää tehä koko ajan jotaki.. Mulla ei oikein nyt tänään tämän enempää ole mutta tässä vielä muutama kuva..



perjantai 28. marraskuuta 2014

28.11.14/ Kuvapostaus!

Ajattelin tehdä kuvapostauksen, koska viime päivien aikana on tullut otettua kuvia paljon.. Tänään mun kaveri Ella tuli meille ja otettiin kuvia.. (: Tässä tulee!