torstai 27. helmikuuta 2014

28.2.14

Jei, tänään alkaa hiihtoloma!! En tiedä vielä oikein mitä teen lomalla mutta ainakin nään kavereita, paljon! :D Ja jos kelit ovat kohillaan mennään kavereiden kanssa rinteeseen ja aijoin ratsastaa Freyillä. Meillä on ollut nyt todella liukasta joten ei ole voinut ratsastaa tällä viikolla ollenkaan.. Alkuviikkolla oli koko ajan plussan puolella mittari mutta onneksi nyt on pysynyt kuitenkin pakkasen puolella ja tänään aamulla satoi lunta.. Pitää nyt toivoa, että sataisi paljon lunta niin pääsisi taas ratsastamaan ja lenkkeilemään koirien kanssa..! Tällä viikolla, kun ei ole voinut olla ulkona paljoakaan olen tehnyt koulujuttuja aika paljon.. No ei ainakaan tarvitse lomalla tehdä! Mutta tänään minulla ei ole tämän enempää asiaa, joten hyviä lomia kaikille niille joilla se ensi viikolla on! (:

tiistai 25. helmikuuta 2014

25.2.14

Moi vaa kaikille pitkästä aikaa! En ole nyt kerinnyt kirjottelemaan, koska tässä on nyt vähä ollu kaikenlaista.. No tässä parissa viikossa on kerinny tapahtuu tosi paljo! Mulla on ollu tosi paljo ala- ja ylämäkiä.. Vähä ollu meno sekavaa.. No ensinnäkin multa löytyi kädestä hermovika.. No sen saa korjattua ja nyt täytyy sitten pari kertaa viikossa käydä fysioterapiassa ja mulle tehään kaikkia hoitoja tohon käteen, että saadaan selville mikä auttais.. Mulla oli nimittäin yhdessä välissä käsi taas tosi kipee enkä edes pystyny ratsastamaan.. /: No se meni sitten taas ohi, kun mulle tehtiin eka hoito fysioterapiassa. Sitten olen ollut koirien kanssa ja ajanu niillä ja käynyt lenkillä. Sitten tapahtui aika iso juttu mutta siitä en nyt halua puhua enempää.. Mutta iloasioitakin on tapahtunut! Mä oon nyt pikku hiljaa tutustunu pariin tosi mukavaan ihmiseen, nyt mulla on uusia kavereita jotka on ihan huippu tyyppejä! Viime torstaina kävin yhden kaverin kanssa shoppailemassa.. Ensin oltiin yhdessä kahvilassa ja siitä mentiin sitten käymään Seppälässä.. Löysin itselleni uudet farkut ja topin.. (: Se hetki tuli juuri tarpeeseen, piristyin vähän ja muutenkin tuntuu, että kaikista niistä "vaikeuksista" mitä mulla on nyt ollu niin ne alkaa unohtua ja miele paranee koko ajan. Nyt lähiaikoina oon tullu vähä läheisemmäksi yhden vanhan tutun kanssa.. Ollaan tunnettu silleen aika pitkään jo mutta ei koskaan olla oltu sillain tekemisissä ennenkuin nyt. Jotenkin hänkin on piristänyt päivääni. Mulla muutenkin on nyt vähä kaverit vaihtunu.. Joten tosi kiva ku vanhoista tuttuista tulee uusia kavereita tai ystäviä! (: Ja musta tuntuu, että mun elämässä on kääntynyt tavallaan uusi sivu, koska on tullut uusia kavereita tosi paljo.. Ja toivon, että näistä uusista kaverisuhteista tulee pitkiä ja kestäviä ja ehkä joidenkin kohdalla ystävyyssuhteita, jotka kestää hyvät ja huonot ajat!
Muistakaa kaikki pitää tärkeistä ihmisistä kiinni ja muistuttakaa heitä siitä kuinka tärkeitä he ovat teille..! (:

lauantai 15. helmikuuta 2014

15.2.14

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Vähä myöhässä mutta parempi myöhässä kuin ei ollenkaan :D
Joo eli eilen mun siskon lapsi oli meillä yötä ja siinäpä se ilta sitten hurahtiki. Tänää sitte aamulla kävin taluttelemassa Freyiä maastossa ja oli ihanan rauhallista..! Siellä meni hyvin ja sitten sen jälkeen oli koirien kanssa vähä aikaa pihalla. Oli jo kerenny tulla ikävä ku en ollu nyt viikolla kotona :3 Nyt sitten illalla aattelin siivota mun vaatekaapin ja lukea enkun sanakokeeseen..

Torstaina oli penkkarit ja oli kyl hauskaa ku saatiin paljo karkkia! Tosi hyvin abit oli pukeutunu ja oli kyllä hauskaa ohjelmaaki! Eilen sitten oli vahojen tanssit ja voi elämä, että oli kauniita pukuja!! :o Kaikilla oli hienot puvut, kampaukset ja meikki!








keskiviikko 12. helmikuuta 2014

12.2.14

Tänää ja eilen on ollu vähä kiirettä.. Eilen piti tehä paljo koulutehtäviä ja jatkoin niitä tänää koulussa hyppytunnilla.. 

Mutta aattelin kertoo vähän viikonlopusta.  Elikkä perjantaina ei tapahtunu mitään erikoista, tulin vasta 5 aikoina kotii koulusta kyytien takia jotenen kerinny oikein muutaku ajaa koirilla. Lauantaina kävin aamusta jo ratsastamassa ja ajamassa koirilla, Freyin kanssa käytiin yhdellä uudella maastoreitillä ja meni tosi kivasti! Tölttäiltiin menemään pojan kanssa ja yhellä peltoaukiolla laukattii ja oli kyllä tosi ihanaa!! :3 Sitte illalla otin rennosti jakatoin leffaa.. Sunnuntaina sitte oli suunnilleen sama kaava, iltapäivästä tein läksyjä ja sen semmosta.. Maanantaina mun sisko ja sen lapsi kävi meillä, oli kiva nähä niitäki pitkästä aikaa.. Nyt sitte tänää vielä aattelin tehä läksyt ja käydä lenkillä..




maanantai 10. helmikuuta 2014

10.2.14

Kuvapostaus! (:


Tosiaankin kyselyn tulos oli kuvapostaus ja toivottavasti tästä tulee nyt sitte hyvä..
Elikkä päätin esitellä lempi meikkini ja kynsilakat. Aluksi oli vaikeuksia saada aihe tähän postaukseen ja sitten päätin tehdä tälläisen.. 


Elikkäs, ekana mun kaksi parhainta hajuvettä.. Näiden kahden tuoksu on tosi ihana ja mä tykkään niistä sen takia, koska ne ei ole liian voimakkaan tuoksusia. 





















Sitten tässä on mun meikkivoide ja puuteri mitä käytän. Meikkivoide ei jätä sellasta paksun näköstä kerrosta ihoon vaan on sellainen juuri sopiva, puuteri on todella hyvää ja laadukasta ja se sulautuu meikkivoiteen kanssa hyvin yhteen.



 Sitten mun silmämeikit. Mä tykkään tosi paljon mun ripsitaivuttimesta, koska se on pinkki :3 Ostin sen viime keväänä Gina Tricolta, kun oltiin Helsingissä.



Luomivärejä mulla on aika paljon mutta tässä kaks niistä joista tykkään. Ensimmäisessä on kolmea eriä väriä ja käytän tota melkein päivittäin.


Tässä toisessa on paljon enemmän väri vaihtoehtoja mutta mulla on aina yleensä ne tietyt värit mitä käytän :D Kultanen on mun lemppari :)




Sitte mun ripsiväri ja lempi laineri. Lumenen ripsivärejä olen aina käyttänyt ja ne ovat olleet hyviä. Tässä nykyisessä on kivan iso harja joka pidentää kivasti ripsiä (: Kajaalini on hieman kimaltelevaa, violetin väristä mutta näyttää mustalta :D Ja alempana on myöskin Gina Tricolta ostettu kajaali. Se on glitteriä ja yleensä käytän sitä juhlissa. Mutta tykkään todella paljon siitä, koska kaikki glitter jutut on kivoja :3

 Ostin tosiaankin viime viikolla Seppälästä kaksi uutta rajauskynää, mustan ja valkoisen. Olen vasta nyt aloittanut rajauskynän käytön ja käytän sitä useammin kuin nestemäistä kajaalia.
 Mulla ei ole paljoa vielä meikkisiveltimiä mutta tässä ne mitä minulla on :D Tässä ensimmäisessä kuvassa, isoa sivellintä käytän joskus puuterin laitossa. Alempana on pieniä siveltimiä joilla laitan luomiväriä ja ripsiharja. Monesti kaupassa tekisi mieli ostaa uusia siveltimiä mutta nykysetkään eivät ole vielä edes vanhoja.. :D 


 Ja sitten.. Ihana punaisen värinen huulikiilto! Sain sen tutultani Japanista. En käytä sitä kuin juhlissa sen takia, koska en halua että se loppuu :D

Sitten lempi kynsilakkani.
Tässä ensimmäisessä kuvassa on ne kynsilakat joilla teen itselleni ranskalaisen manikyyrin.
Vaaleanpunainen lakka on myöskin tutultani Japanista ja se on hyvä pohjalakkana, koska se on oikeasti melkein läpinäkyvää.

Näissä pienissä pulloissa on koristelakkaa, joita käytän kynsien koristeluissa. Niiden "harjaosa" on ohut ja pieni, joten ne soveltuvat hyvin pikku tarkkoihin juttuihin.

Ja sitten ihanat glitterlakat! :3 Niinkuin sanoin tykkään glitteristä ja tässä kaksi lakkaa joita käytän todella paljon! Kultainen lakka on ostettu kauneushoitolasa ja hopea on seppälästä.

Kaksi oikean puoleista lakkaa on myöskin tavallaan koristelakkoja, ne ovat glitterlakkoja. Vasemmalla puolella on todella tummanpunainen lakka, taino se on vähän mustan sävyinen, että en oikein itsekään tiedä minkä värinen se on :D

Tykkään käyttää myöskin todella paljon kynsitarroja. Aina kun käyn Seppälässä katson heti onko kivoja uusia kynsitarroja :D Kynsitarroja on helppo käyttää ja varsinkin kun joskus löytää täydellisen lakan ja siihen tarroja! :3



 Viimeisenä on musta graffiti lakka ja pinkki normaali lakka. Käytän aina näitä kahta yhdessä ja tämä pinkki on aika räikeä väri mutta, kun laittaa mustan graffiti lakan niin värit "sulautuvat" yhteen :D


Tykkään todella paljon laittaa kynsiä ja monesti laitankin siskoiltani ja kavereiltani kynsiä.. Itselläkin on todella useasti kynsilakkaa ja kokeilen monesti uusia kuvioita ja tarroja ja sen sellaisia. Meikkaaminen on myöskin todella kivaa. Jotenkin on todella kiva kun laittaa kivaa luomiväriä tai tekee erilaisia rajauksia, on jotenkin todella kiva kokeilla uusia meikkejä. Tykkään kaupassa katsella meikkejä todella paljon ja on kiva jos joskus sattuu löytämään jotain kivaa! Niinkuin hajuveteni löysin sattumalta kun olin meikkihyllyillä ja menin hajuvesien ohi ja se oli alennuksessa! :D Mutta tässä siis kaikki tykkäämäni kynsilakat ja meikit (:

Ja kertokaa toki omia mielipiteitä postauksestani! (:

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

9.2.14

Ajattelin tänä iltana tai viimeistään huomenna tehdä sen kuvapostauksen.. Mutta nyt kaipaisin ideoita kuvapostaukseen! Laittakaa tähän kommenttia mistä aiheesta haluaisitte kuvapostausta!!:)

torstai 6. helmikuuta 2014

6.2.14


Tässä nyt sitte viikon kuulumiset kerralla.. Elikkäs maanantai meni siinä ku kävin maantiedon kertaustunnilla ja luin illalla kokeisiin. Tiistaina sitten kävin tekemässä koeviikon viimesen kokeen eli maantiedon kokeen.. No kokeen jälkeen lähettiin shoppailemaan mun kaverin kanssa :3 En sillain kyllä edes ostanu mitää, ostin koulukirjan nimittäin ja siihe meni iha kivasti rahaa.. :s No löysin mä hajuveden ja kaks uutta rajauskynää.. (: Keskiviikkona menin 8 jo kouluun ja olin kotona vasta 4 jälkeen, joten en kerinny tehä oikein mitää muutaku järjestellä mun huoneen. Tänään onneks oli 10 aamu ja loppu koulu jo 1! Nyt sitten aattelin kohta ruveta tekee läksyjä ja sitten ehkä käyn lenkillä. Viikonloppuna sitten toivon mukaan kerkiin tehä sen kuvapostauksen!

Kuvat on otettu puhelimella joten kuvien laatu on huono /:






sunnuntai 2. helmikuuta 2014

2.2.14


Moikka kaikille! Tää päivä on menny tosi nopeesti.. Aamulla käytiin mun siskon luona ja sen jälkeen, kun tultiin kotiin alkoin lukea kokeisiin.. Aattelin pitää tauon kokeiden lukemisesta ja kävin hakemassa Freyin aitauksesta ja suitset päähä ja menoksi! Käytiin siis pyörimässä kentällä vähä aikaa. En oo pitkään aikaan mennyt ilman satulaa, joten se tuntui aivan mahtavalta! Oli kiva tuntee hevosen lämmön ja liikkeet.. Tuntu jotenkin tosi rentouttavalta näin koeviikon aikana ottaa vaa heppa ja mennä, ei tarvi ajatella sen enenpää.. (: Onneksi tiistaina on viimeinen koe ja sitten vaihtuu jakso, ensi jaksossa mulla on pari lyhyttä päivää ni voin ratsastaa Freyiä useammin♥ 
Ja kyselyn tuloksena oli, että teen kuvapostauksen. Teen erikoispostauksen heti kunhan ehdin! (: Ja ehdotelkaa myöskin kuvapostauksen aiheita!!

Kun en ole pitkään aikaan saanut kunnon ratsastuskuvia tänne niin nyt sitten laitan kerralla paljon ja kunnollisia ;)












lauantai 1. helmikuuta 2014

1.2.14

Huhhuh.. Tässä ollu kyllä taas niin kiirettä, kun on ollu koeviikko.. No onneksi enää yksi koe! Tänään käytiin Freyin kanssa maastossa vähä humputtelemassa.. :3 Eilen oli ihana aurinkoinen ilma, joten kävin sitten koirilla kokemassa taas vauhdin huumaa.. ;) Nyt viikolla ei oikein ole muuta tapahtunu, koska on ollu koeviikko niin olen sitten aika paljon lukenu.. Mutta ensi viikolla vaihtuu jakso ja sitten pystyn taas enemmän kirjottelemaan (: Tässä pari videoa koirista ja sitten hevosista kuvia :)