maanantai 23. helmikuuta 2015

23.2.15/ Kuvia ja kuulumisia!

Tässä nyt taas viikon kuulumisia. Viikonloppuna olin töissä ja perjantaina olin Tomin kans ja vietettiin kiva ilta (: Lauantaina töiden jälkeen mun kaveri Ella tuli meille. Kävin myös Freyiä ratsastamassa, tehtiin koulutreenit ja Ella kuvasi ni tuli ihan kivoja kuvia (: Eilen Tomi otti mut töistä kyytiin ja tultiin meille, niin en eilen kerinny ratsastaa Freyiä. Tänään pääsin koulusta kerranki kotiin aijoissa niin käytiin ilman satulaa maastoilemassa ja olipa pikkasenko MAGEETA! Freyi meni tosi kivasti ja sen töltti.... Vitsi että oli hyvä, oli niin mukava painella töltillä menemään tuolla pitkin mettää! On kyllä onni omistaa tuommonen kultakimpale.. (: Mutta nyt kuvia, nauttikaa!










tiistai 17. helmikuuta 2015

17.2.15

Suunnitelmissa olisi tehdä jokin erikoispostaus, joten tartten ideoita. Ideoita voi laittaa tämän tekstin kommentti kenttään! :) 

Nyt on oikeesti varmaan pari viikkoa ollu vähän väliä kova tuuli..! Muuten on hyvä ilma ollu mutta sitten tämä kova tuuli pilaa kaiken.. No mutta eilen kuitenkin kävin aamu maastoilemassa ja fiilistelemässä mutta erillä hepalla. Oli tosi kivaa ja kiva mennä välillä erillä hepoilla :) 


Eilen menin Tomille yöksi ja tänään aamulla heräsin varmaan joskus 4 aikana ekan kerran siihen ku korva oli ihan sika kipee ja muutenki olo oli ihmeellinen.. Sen jälkeen en sitten nukkunu enään kunnolla.. Herätyskello soi ja olin Tomille silleen että mä oon varmaan kuumeessa, no menin koululle ja kävin terkkarilla ni tuli 2 päivää sairaslomaa.. Sitten tulin aamusta jo kotia ja nukkuin ja sain mä sentään jotain tehtyä nimittäin liikuntadiplomin tutkielman loppuun! Se tunne kun saa jotain valmiiksi ja voi huokaista, että huh ohi on :D Ajattelin että jos olo ei oo huomenna kovin paha teen koulujuttuja ja sitten vaan oon! Mulle se vaan oleminen paikoillaan on vaikeeta, vaikka oon kipeenä niin tekis mieli vaan tehä silti jotain.. Tällä hetkellä vaan tekis mieli olla Tomin vieressä ja juoda jotain lämmintä juotavaa.. 

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

15.2.15

TAAS ollut taukoa.. Helsingin reissun jälkeen tuli koeviikko, joten silloin meni aika paljon aikaa lukemiseen ja kun jakso vaihtu niin oli kaikkee hässäkkää.. No tälleen pikaisesti muutaman viikon kuulumiset.. :D Elikkä joo koeviikko tuli ja meni ja nyt vaihtu jakso ja tässä jaksossa on tosi paljon töitä.. Äikässä on vaikka mitä tehtävää ja tuntuu että on ihan liikaa! Sitten mulla on uskonto itsenäisenä, joten siinäkin on tosi paljon hommaa mutta onneksi kun jaksaa vähänkään panostaa ja kunnialla vielä nämä kaks jaksoa läpi niin kesäloma alkaa! Vaikka ootanki tosi paljon kesää niin silti tää kevät on ihanaa aikaa. Aurinko alkaa taas paistaa ja on valosaa ja kaikista parhaimmat kelit olla ulkona ja touhuta eläinten kanssa!

Freyin kanssa ollaan menty hurjasti eteenpäin! Töltin kanssa on tapahtunut parannusta ja nyt olen oppinut kunnolla kantapään kautta ja opastuksella miten sitä tulee työstää, että se olisi puhdasta. Kristalta on tullu paljon kehuja ja kiitosta ja on ollut mukava saada kuulla, että koko ajan parempaan suuntaan ollaan menossa ja Kristakin kehunut että nyt kun minäkin olen päässyt siihen että saan Freyiltä tosi hyvää tölttiä. Tuntuu tosi hyvältä kuulla, että olen kehittynyt ja tuntuukin että ollaan otettu Freyin kanssa oikein iso askel. 


Tähän loppuun vielä tältä päivältä muitakin kuvia. Lissun ja Sanin kanssa käytiin parin kilsan reipas ajolenkki ja nyt kaikki kolme ollaan tyytyväisiä, saa olla ylpeä että omistaa kaksi niin ihanaa huskya! Freyi söi ratsastuksen jälkeen ja yhtä äkkiä se alko kahtoa jotakin enkä tiedä mitä mutta ei haittaa, tuli hyviä kuvia vaikka turvassa olikin ruokamössöä :)