lauantai 20. heinäkuuta 2013

20713

Hellurei vaan! Tänään on ollu aika hyvä päivä.. (= Oon ottanu tosi paljo kuvii hepoista ja jotku kuvat onnistu täydellisesti, mutta jotkut totaalisesti epäonnistu... Mutta joo, Freyi oli tänään kyllä niin sanotusti kuvauksellinen. Siitä sai tosi söpöjä,sulosia ja hönöjä kuvia :D 

Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa..

Hoidin tänään Freyin pitkästä aikaa ihan perusteellisesti ja kunnolla, kerranki pysty/kerkes hoitaa sen.. Tää käsi on vähä niinku ollu tiellä sen takii ku se on ollu kipee /: 










Välillä tuntuu että hitto ku ois tää käsi kunnossa ni vois nauttia kunnolla lomasta.. Jääpi nimittäin kesäloma reissutki väliin... /:  Äähhhh.... Pääsis jo ratsastaa, mikään muu ei oo mielessä! Alkaa tympii ku just nyt kesälomalla ei voi ratsastaa.. /: Mutta joo, aina ei voi tehä niinku toivoo.. (:


Freyi oli kyllä tänää sulonen ku hoidin sitä.. :3 Se yritti olla komeena ja tosi sulosena että sais vähä leipää, no eihän semmosta sulosta issikkaa voi olla kahtomatta ja varsinkaan olla antamatta leipää! ;3 Freyi kyllä on ansainnu ne leivät! Jotenki niin vaikee uskoo että Freyi on 21-vuotta..! No hyvähän vaan se on että on hyvässä kunnossa ja on vähä niinku "nuortunu".. ;) Se on miun rakas issikka josta en haluis ikinä luopuu..!!



Tässä kuvia tältä päivältä (: Tulee taas varmaa paljo kuvii mutta noo, ei se nyt haittaa :D
                                                                                                                     

 Mun rakas ♥                                              







                                                                                  
                                                                               
                                                                                                                                                            Kaverukset ♥













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti