tiistai 29. lokakuuta 2013

291013

Huhhuh, tänää kävin sairaahoitajalla ja fysioterapiassa.. Huomenna meen näillä näkymin kouluu, edelleenki aiva järetön flunssa mutta eiköhän tää jossain vaiheessa hellitä. Ostin tänään uuden käsilaukun(: Laitan kuvan siitä ja niistä kynttilöistä (:









maanantai 28. lokakuuta 2013

281013

En kerennytkään kirjottelemaan loppu lomasta ku olin koko ajan menossa.. Torstaina menin iltapäivällä kylille ja shoppailtiin mun kaverin kans ja sen jälkeen mentiin niille (: Oli tosi kiva päivä! Perjantaina sitte tultii meille ja mun siskon lapsikin oli meillä.  Lauantai sitte meni vähä väsyneesti mutta illalla menin kylille ku sunnuntaina vahdin tuttujen lapsia. Eilenku tulin kotiin niin mulla oli vähä kuumetta ja tänään en menny sitte kouluu.. Huomenna oon vielä kotona ku on niin hirvee flunssa.. :/ 

Mutta torstain ostokset, otan kuvia niistä vähä myöhemmin. Mutta ostin kynttilöitä, uuden lasikupin ja koriste hiekkaa. Ja tietty herkkuja vähä ;D 

tiistai 22. lokakuuta 2013

221013

Tänään on ollu koko päivän aika tohinaa. Aamusta olin taas koirien kanssa pihalla ja sitten meille tuli serkut käymää ja niitten kanssa sitten meni iltapäivä.

Iltapäivällä kävin ratsastamassa Freyillä. Mentiin pellolla ja sillä oli sillain vähä virtaa :D Aluksi taivuteltiin, otettiin pysähyksiä ja peruutuksia . Ympyröitä tehtiin siinä lopuksi ja vähä tölttäiltiin.. Vaikka Freyillä oli virtaa niin silti se jakso keskittyä hyvin (: Tänään tehtii semmonen pikku reeni, ratsastan varmaa perjantaina seuraavan kerran ja sitte mennään vähä reippaammin ja pitempään (:
Näitä kuvia on taas aika reilusti, mutta mun serkku otti aika paljo näitä :D





















maanantai 21. lokakuuta 2013

211013

Viikonloppu meni, että hurahti.. No onneks nyt kuitenkin on loma! Tosiaankin sisko ja sen lapsi oli meillä koko viikonlopun ja ne nyt eilen illalla lähti kotia. Tänään kuitenkin on ollu aivan mahtava päivä! Aamusta asti aurinko on paistanu ja ollu muutenki tosi ihana ilma :3 Aamullan heräsin varmaa 9 aikoina ja ai että oli ihana nukkuu kunnon yöunet!! Aamupäivä meni koirien kanssa, olin niitten kanssa pihalla ja ne sai juosta vapaana. Olin niitten kanssa vielä aika pitkään häkissä ja sain kivoja kuviakin niistä (:  Iltapäivällä kävin Freyin kanssa vähä köpöttelemässä, aluksi taivuteltiin aika paljo niin kuin yleensä. Sitten alku lämmöiksi vähä tölttiä ja ravissa taivutuksia. Laukatkin otettiin sitten siinä lopuksi ja olen todella tyytyväinen, hyvin meni! (: Nyt illasta meidän serkku tuli tänne hoitoo vähäksi aikaa ja ollaan nyt sen kanssa sitten puuhasteltu. 















lauantai 19. lokakuuta 2013

191013
















Jepulis, en oo taas vähää aikaa kerenny kirjotella, kun on ollu koulussa vähä kiirettä mutta nyt eilen alko syysloma joten nyt voin kirjotella taas useemmin (: Ja meille tuli tällä viikolla lumet, JEE!! Pakkasta on ollu nyt koko viikon mutta eilen illalla tuli varmaa 5-10 senttiä lisää lunta. Nyt tällä hetkellä tuulee aika paljo ja ihan tuiskuttaa lunta. Mutta tietenkin ensi viikon lopulle on sitten taas luvattu plussa asteita!! Ei kiva.. No onhan se kiva, että ees vähä aikaa saa nauttia lumesta ennenku ne sulaa. Mutta kyllähän ne tietenki sataa takasi niinku normaalisti (toivottavasti) :D Ainahan ensi lumi sulaa pois.. No mutta kuitenkin mennäänpäs tähän viikkoon..

No, viikolla ratsastin Freyiä pari kertaa ja omasta mielestä meni kohtalaisen hyvin. En tiiä, että milloin ratsastan seuraavan kerran mutta varmaan alkuviikosta jos emme lähde sukulaisten luo.. 
 Eilinen päivä meni siinä, että olin 8-1 koulussa ja sen jälkeen kävin töissä pari tuntia ja tulin kotiin. Meidän serkku tuli yöksi ja oltiin sitten illalla koirien kanssa pihalla ja käytiin hevosten luona.
Tänään oon ollu koirien kanssa aamulla pihalla ja nyt just äsken tulin pihalta niitten luota. Niillä oli ihan sikana virtaa varmaankin sen takia, koska ne tykkää lumesta ihan kauheesti ja on viilee keli ja, koska ne varmaan jo aavisteleekin, että kohta ne pääsee vetämään oikeen kunnolla.. ;) Oon ottanu kuvia ihan kivasti taas eilen ja tänään ja laitan niitä sitten tässä lopuksi.

Meidän kissa Viljo on nyt pari päivää päivystäny, kun iskä laitto tinteille talipalloja pihalle puihin niin se on sitten niitä lintuja kytänny.. :D Nyt se täällä sisällä mun sängyssä nukkuu.. (: