lauantai 19. lokakuuta 2013

191013
















Jepulis, en oo taas vähää aikaa kerenny kirjotella, kun on ollu koulussa vähä kiirettä mutta nyt eilen alko syysloma joten nyt voin kirjotella taas useemmin (: Ja meille tuli tällä viikolla lumet, JEE!! Pakkasta on ollu nyt koko viikon mutta eilen illalla tuli varmaa 5-10 senttiä lisää lunta. Nyt tällä hetkellä tuulee aika paljo ja ihan tuiskuttaa lunta. Mutta tietenkin ensi viikon lopulle on sitten taas luvattu plussa asteita!! Ei kiva.. No onhan se kiva, että ees vähä aikaa saa nauttia lumesta ennenku ne sulaa. Mutta kyllähän ne tietenki sataa takasi niinku normaalisti (toivottavasti) :D Ainahan ensi lumi sulaa pois.. No mutta kuitenkin mennäänpäs tähän viikkoon..

No, viikolla ratsastin Freyiä pari kertaa ja omasta mielestä meni kohtalaisen hyvin. En tiiä, että milloin ratsastan seuraavan kerran mutta varmaan alkuviikosta jos emme lähde sukulaisten luo.. 
 Eilinen päivä meni siinä, että olin 8-1 koulussa ja sen jälkeen kävin töissä pari tuntia ja tulin kotiin. Meidän serkku tuli yöksi ja oltiin sitten illalla koirien kanssa pihalla ja käytiin hevosten luona.
Tänään oon ollu koirien kanssa aamulla pihalla ja nyt just äsken tulin pihalta niitten luota. Niillä oli ihan sikana virtaa varmaankin sen takia, koska ne tykkää lumesta ihan kauheesti ja on viilee keli ja, koska ne varmaan jo aavisteleekin, että kohta ne pääsee vetämään oikeen kunnolla.. ;) Oon ottanu kuvia ihan kivasti taas eilen ja tänään ja laitan niitä sitten tässä lopuksi.

Meidän kissa Viljo on nyt pari päivää päivystäny, kun iskä laitto tinteille talipalloja pihalle puihin niin se on sitten niitä lintuja kytänny.. :D Nyt se täällä sisällä mun sängyssä nukkuu.. (:


























2 kommenttia: