tiistai 23. syyskuuta 2014

23.9.14/ Lisää kuvia!



Ensinnäkin eilen sain mennä Vokella loppu verryttelyksi ravit ja olipa mukava mennä ihan rennosti, kekityin vain että Vokke menee rauhallisesti ja pysyy ympyrällä.. (: No kuitenkin tänään... Tänään oli aamulla jo -5 astetta pakkasta!?!?! Ja vielä aamupäivällä alko sataa lunta ja sitä sato välillä, olin kyllä vähän sillee että joo kiva, ajattelin sitten laittaa kynnet, kun odottelin että sää paranisi.. :D No onneksi nyt iltapäivällä paisto aurinko välillä kun ratsastin Freyin ja tietenkin välillä sato lunta.. Freyin kanssa "jumpattiin" vähän alku tunnista ja otettiin ihan perus taivutuksia. Sitten ihan kokouraa pitkin tölttiä kenttää ympäri. Ei tehty mitään kovin raskasta tuntia vaan loppu aika mentiin ravilla ympyrällä ja kyllä se poika ihan kivasti siinäkin taipui..(: Tässä olis sitten video minusta ja Vokesta ja tämän päivän ratsastuskuvia (:













maanantai 22. syyskuuta 2014

22.9.14/ Syksy! ♥


Ihana kun on syksy taas! Luonto on niin ihanan värikäs, aurinko paistaa ja sää on mitä parhain! Aamulla oli -2,2 astetta pakkasta :o Maa oli ihan kuurassa ja vähä jäässä.. Mutta silti kävin heti aamusta kuvailemassa ja touhuilemassa heppojen ja korien kanssa, joten nyt sitten nauttikaa kuvista! (:

























sunnuntai 21. syyskuuta 2014

21.9.14/ Viikon kuulumiset

Hei vaan kaikille! Viikko meni taas tosi nopeasti mutta viikon aikana ei kovin kummoista tapahtunut.. Alku viikon olin taas kylällä ja näin Tomia ja tein koulutehtäviä.  Tulin torstaina kotiin ja tein Freyin kanssa mukavat pienet iltatreenit :) Kävin kaikki askellajit läpi ja taivuttelin sitä kunnolla ja meni tosi hyvin vaikka Freyi oli tosi herkällä ja energisellä päällä! Lopuksi vielä tehtiin rennosti ravissa pääty-ympärää. 



















Perjantaina menin onneksi vasta 10 kouluun, joten sain nukkua pitkään.. Menin koulun jälkeen Tomille ja olin siellä yötä, koska piti mennä lauantai aamuna vahtimaan yhdelle tutulle lapsia. Oli tosi kivaa, käytiin illalla kylällä ja käytiin kaupoissa.. :) No iltapäivällä ajoin sitten kotiin töiden jälkeen ja Tomi tuli meille Essin kyydillä ja oli yötä. On tosi kiva kun saa viettää viikolopun yhdessä rakkaan kanssa...♥ Tänään sitten leivoin lisää omenapiirakkaa ja nukuin piiitkät päiväunet, koska olin niiiin väsyny :D Eliaskin oli meillä yötä ja oli tosi kiva pitkästä aikaa olla sen kanssa kun en ole nyt kerinnyt nähä sitä. On jotenkin niin hieno nähdä kun pienestä vauvasta kasvaa isopoika! Tuntuu että vasta pari kuukautta sitten Elias synty vaikka se täytti jo vuoden!! :o Se on jotain niin käsittämätöntä seurata kun sellainen vastasyntynyt alkaa kehittymään ja kehittyy joka päivä jotenkin ja oppii koko ajan uutta.. :) 




















Niin ja liityin Suomen islanninhevosyhdistykseen ja sain vihdoinkin ensimmäisen Islanninhevonen- lehden! Mulle on jotenkin tullu sellanen tunne nyt lähi aikoina että haluaisin niin päästä valmentautumaan issikoilla ja lähtee jollekki vaellukselle tai kahtoo etelään kaikkia niitä kilpailuja! Mutta se vaan ei ole niin yksinkertaista.. Täällä ei kule ketään issikkavalmentajaa eikä ole issikkatallia enää ja täältä on hirveen pitkä matka lähtee etelään.. :/ Mutta onneksi mun sisko tietää ja osaa sen verran paljon issikoista että se voi kehittää mua! Ja se mun näyttökin lähenee, sen pitäisi olla nyt kuukauden sisällä enkä vielä oikein tiedä mitä teen siinä.. APUA! :o Pitäisi alkaa suunnitella ja kokeilla sitä Freyin kanssa.. Ensi viikolla on koeviikko ja mulla on onneksi keskiviikkoon asti vapaata niin kerkeän treenata Freyillä (:





maanantai 15. syyskuuta 2014

15.9.14/ Tähti-Vokke

Tänään vaihtelun vuoksi  menin Vokella pitkästä aikaa ja oli kyllä tosi mukavaa! Ensiksi kuitenkin aamulla kävin Freyin kanssa maastoilemassa ja laukattiin yhellä metsä polulla ja vitsi että oli mahtavaa! Aurinko oli nousemassa ja puut ja kaikki alkaa jo näyttää syksyseltä.. Nyt iltapäivällä Essi ensin liinasi Voken ja sen jälkeen minä menin selkään. Vokke aluksi tuntu tosi korkeelta mutta sitten siihen tottu. Ravi oli tosi ihanaa ja pehmeetä, otin myös laukatki ja Voken laukka oli niin kuin keinuhevosen laukka :D Menen kyllä sillä mahdollisimman pian uudestaan!! Tekee välillä kyllä tosi hyvää että meen välillä Vokellakin ja saan tuntumaa raviin ja taas Freyin kanssa enemmän voin työstää askellajeja (: