sunnuntai 14. syyskuuta 2014

14.9.14/ Ratsastusta!









Hellurei! Ihan mahtava viikonloppu takana! Mutta sitä ennen sain torstaille mulle kuvaajan joten sain videon mun ja Freyin tölttäilystä :3 Perjantaina pääsin 1 jo koulusta ja ajoin suoraan kotiin, saatiin kotimaisia omenoita joten leivoin omenapiirakkaa ja omenakaurapaistosta. Ja kyllähän ne onnistui onneksi, kaikki kehu. Kävin illalla kuvailemassa ulkona ennen kuin Tomi tuli meille, oli niin ihana ilma!
Tässä video minusta ja Freyistä (:





Lauantaina aamulla mentiin vahtimaan mun siskon luokse Eliasta ja aamupäivä meni siellä mukavasti. Sieltä kun tultiin niin lähdettiin pihalle, koska lähdin ratsastamaan. Kävin maastossa ja Tomi tuli pyörällä mukaan ja oli tosi mukavaa! Freyi meni tosi kivasti ja oli tosi rauhallinen ja rento :3 Sitten sattui jotain odottamatonta.. Sain muka suostuteltua Tomin nousemaan Freyin selkään! :DD Tomilla kyllä meni tosi hyvin ja Freyikin oli tosi rennosti ja rauhallisesti :) 




Tänään sitten raviradalla oli harjoituskoulukisat ja Match Show. Mentiin Tomin, Essin, Kristan ja Eliaksen kanssa kattomaan niitä. Elias tykkää tosi paljo hevosista niin se oli ihan innoissaan siellä :) Sieltä kun tulin kotiin niin lähdin melkein heti ratsastamaan. Freyin kanssa mentiin kentällä ja meni kyllä tosi hyvin. Freyi oli tosi kuuliainen ja töltti oli aivan mahtavaa! Laukat meni ihan ok, oli aika vauhdikasta. Ravitkin meni aika reippaasti mutta meni silti ihan hyvin. Taivuteltiin ja otettiin muutamat väistöt ja sitten ihan perus kolmikaaristakiemurauraa ja se meni kyllä tosi hyvin. Lopuksi otin satulan pois ja menin vähä aikaa ilman satulaa :) Freyillä oli paljon enemmän virtaa kun vaikka lauantaina, se ois koko ajan halunnu vaan laukata :D Mutta kyllä se vaan on niin hieno hevonen ♥ Tähän loppuun sitten paaaljon kuvia (:



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti