maanantai 30. kesäkuuta 2014

30.6.14/ Kesä tuli takaisin!♥


Minun piti tehdä viikonlopun aikana Sohvista se postaus mutta totta kai minä unohdin kiireessä.. En olisi kerennyt kyllä edes tehdä sitä mutta ajattelin, että jos sen sitten ensi viikonloppuna tekis! Eilinen oli aika kiva päivä. Kävin töissä pari tuntia ja sen jälkeen näin mun hyvää kaveria, joka oli tullut vasta Lontoosta joten ei oltu nähty vähään aikaan.. Oli tosi kiva nähä ja käytiin hesessä syömässä.. :D Illaksi menin sitten Tomin luokse ja sen jälkeen ajoin kotiin. Koko ajomatkan mua väsytti ihan hirveesti ja mietin että toivottavasti en nukahda rattiin mutta ei se olis olu mahollista :D Tänään sitten mulla alko kesätyöt aamulla klo. 8.00. Eka päivä meni ihan hyvin ja oli ihan kivaa. Pääsin klo. 14.00 töistä ja mulla ei menny kotiin ajaessa kuin reilu 15min. Söin ja lähin sitten Freyiä ratsastamaan. Kesä vihdoinki on tullu takasi! Aurinko paistaa ja on lämmintä, ainaki varmaan +20, joten oli tosi hyvä ilma ratsastaa. Freyin kanssa mentiin tarhantiellä ja taivuteltiin, otettiin vähän väistöjä ja tölttäiltiin. Lopuksi käytiin rannassa järvessä vilvottelemassa ja laukattiin ylämäki ylös. Oli tosi kiva mennä Freyillä, se toimi ku unelma (: Huomenna sitten aamu 9 töihin.. En tiedä millon kerkeen taas kirjottamaan mutta kirjotan kunhan kerkeän.



perjantai 27. kesäkuuta 2014

27.6.14

Tänään Freyin kanssa tehtiin pitkä maastolenkki. Tehtiin sellainen ihan vaan kävelymaasto, pari pientä tölttipätkää ja silleen.. Oi kyllä tosi mukava vaan olla ja nauttia (: Tekee välillä ihan hyvää tuollaiset rennot maastoreissut. Tänään ei sitten oikein muuta ole edes tapahtunut :D En oikeen oo tänään tehny mitään, oon vaan ottanu rennosti.. Mutta joo, eipä mulla sen enempää sitte.. Teen huomenna tai sunnuntaina Sohvista sen postauksen (:



torstai 26. kesäkuuta 2014

26.6.14

Tänään en ole tehnyt oikein mitään erikoista.. Kävin ajamassa koirilla ja ollu heppojen kanssa, joten siinäpä se päivä sitten on menny.. Joten laitan tänne nyt muutamilta päiviltä kuvia! (: Nauttikaa kuvista (:

















keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

25.6.14/ Kenttätunti

Eilen menin käymään Kristan luona ja siellä se tätin rakas muksu oli taas nauraen vastassa. Olin siellä vähän aikaa ja sieltä sitten ajoin serkuille ja pitkästä aikaa ajoin mönkijällä.. :D Ei oo tullu vähään aikaan ajettua ni pitihän se sitten kokeilla.. Ja sieltä matka vielä jatkui kylälle kaverini luokse ja juteltiin ja oli kyllä tosi kiva nähä pitkästä aikaa! Sieltä sitten edelleen menin Tomin luona käymään, en kerinny ku pikasesti käymään.. Piti lähteä kotiin, koska kello alkoi olla jo sen verran että hepat ootti. Vaikka oli vähän kiire niin silti oli oikein mukavaa ja kokonaisuudessaan eilinen oli mukava päivä. Tänään sitten kengittäjä kävi vuolemassa poikien kaviot ja sen homman jälkeen menin Freyillä kentällä. Krista piti mulle tunnin vaikkakin mulla meni käsi kipeeksi vähä ni oli pakko lopettaa.. Mutta teki hyvää mulle ja Freyille se tunti, sain uusia neuvoja ja muutenkin ku ei oo nyt vähään aikaan kukaan pitäny tuntia. Tunti meni ihan hyvin ja minun jälkeen Krista ite sitten ratsasti Freyin ja voi vitsi ku se osaa ratsastaa niin hyvin! Otin Kristasta ja Freyistä kuvia ja laitan niitä tännekki. Vili tuli eilen meille yöksi ja se on Sulon kanssa hillunu koko vuorokauden.. Keskenään painivat ja leikkivät, sitten ne väsähtää jonnekki ja nukkuvat kylki kyljessä :D Söpöä veljesrakkautta(: 

Vili (:

Veljekset :D

















maanantai 23. kesäkuuta 2014

23.6.14/ Leivontaa!

Työt lähestyy! Ensi viikolla alkaisi työt, kyllä se vähän jännittää mutta on se mukavakin kyllä.. (: Juhannus oli ihan huippu vaikka kaikki ei menny ihan suunnitellusti! Tomin kanssa vietetty juhannus on yksi parhaimmista! Lauantaina tulin sitten kotiin ja iltapäivästä, kun sade lakkasi niin kävin Freyillä vähän ratsastamassa ja voi että mikä hevonen se on.. Se meni niiiiin hyvin että ei mitään järkeä! Taivutukset ja väistöt suju ihan hyvin mutta sitten töltti.. Se meni niin pehmeästi ja hyvin ja ihanasti ja niiin että oikeesti oon vieläkin ihan innoissani. Tunsin kuinka hyvin se polki ja tosi hyvä tempo oli ja nyt sen tajuaa että paras töltti mitä oon kellää hevosella ratsastanu(: Huomasin siinä samalla kui paljo oon itekki kehittyny että sain sen ratsastettua nuin hyvin töltissä. Eilinen päivä oli aika kylmä ja sato koko ajan ni ei voinu oikeen muutaku olla sisällä /: Kävin iltapäivästä serkun rippijuhlissa mutta muuten olin kotona. Tänään sitten oli tosi tylsää ja tuli joku ihme leipomisvimma! Leivoin mokkapaloja ja mansikka raparperipiirakkaa. Onnistuivat tosi hyvin ja nyt ei sitten tarvitse vähään aikaan leipoa :D Blogissani oli äänestys, että minkälaisen postauksen teen ja tuloksena oli että kerron enemmän Sohvista. Se on erikoispostaus ja veikkaan että siitä tulee aika pitkä ja vaatii aikaa, joten teen sen sitten kunhan kerkeän. Yritän kuitenkin tehdä sen ennen töitteni alkua (:





torstai 19. kesäkuuta 2014

19.6.14


Juhannukset kaikille! Huomenna en kerkee kirjottaa enkä varmaan koko viikonloppuna, koska kiirettä pitää.. Huominen juhannus menee sillä tavalla, että meen illaksi töihin ja töiden jälkeen menen sitten viettämään juhannusta Tomin luokse. Se tulee sitten varmaan lauantaina meille, joten näillä näkymin saadaan olla koko viikonloppu yhessä.. (: Tänään en oo mitään erikoista tehnyt, kävin tekemässä hevosille laitumen ja ajamassa koirilla. Käytiin Lissun ja Sanin kanssa varmaan jotain noin 3km lenkki.



















Mulla on ihan hirvee väsymys, tuntuu että nukun sopivasti mutta silti tuntuu että nukun liian vähän.. Eilenki illalla meni aika myöhään ennenku sain unen ja aamulla heräsin jo ennen 8.. Toivottavasti huomenna aamulla saisin nukuttua pidempään! 






















Ensi viikosta ei oo mitään tietoa mitä tekisin! :o Oon ollu koko loman alun yksin aina päivisin kotona ja välillä tuntuu että ei jaksa olla yksin! Onneksi viikonloppusin ollaan Tomin kanssa nähty ja parina kertana kavereitten kanssa!! (: Mutta nyt lähen kahtomaan leffaa,  Zorron naamio! :p



keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

18.6.14/ Täydellinen päivä ♥


Tämä päivä on ollut tämän viikon paras ainakin tähän mennessä! (: Viikonloppuna olin mun poikaystävän luona ja oli tosi kivaa ja oli ihanaa nähä ku ei oltu nähty viikolla! Sunnuntaina illalla kävin rannassa ottamassa kuvia, koska oli niin täydellinen ilma! Oli tyyni ja ei ollu hyttysiä eikä hirveen kylmäkään. Tänään mä oon saanu viettää ihan yksin itseni kanssa laatuaikaa, kaikki muut ovat olleet töissä paitsi hepat, koirat ja kissa on ollu mulle seurana. Aamulla heräsin joskus 9 aikoihi ja kävin viemässä hepat väliaikasesti kauemmas laitumelle, lähin aamupäivästä sitte tekemään niille rantaan laidunta. Sulo oli ihana, se kulki mun perässä joka paikkaan minne menin! Se lähti mun mukaan tekee rantametikkoon ja välillä se katosi jonnekki pitkään heinikkoon tai pusikkoon :D Sitte se hyppi pellolla ja leikki heinillä, se teki kyllä tänään piiiiitkän tutkimusretken, sitte kun tultiin sisälle niin se oli niin väsyny että alko heti nukkumaan. Siirsin hepat rantalaitumelle ja kävin ajamassa koirilla. Meillä on koirille sellanen oma systeemi miten voidaan ajaa ja treenata niitä kesälläki, oli tosi kivaa ajaa niillä pitkästä aikaa ja mentiin välillä tosi lujaaki! Lissu ja Sani oli reissu jälkeen iha väsyneitä ja ne nyt loppu päivän on ottany rennosti koppien katoilla (: Illan päälle sitten kävin ekaa kertaa rullaluistelemassaki! Oli tosi kivaa, viime kesänä en rullaluistellu kertaakaan.. /: Rullaluistelun jälkeen kävin ratsastamassa Freyillä, mentiin pellolla sellanen rento puolen tunnin treeni. Tehtiin paljo ympyröitä, pohkeenväistöjäki otettiin vähän ja sitten tölttäiltiin ja loppuun sitte ravissa pääty-ympyröitä. Freyi kyllä meni tosi kivasti (: Muutenkin tänään on ollu tosi hyvä päivä, oon iha hirveesti miettiny asioita ja huomasin kuin tärkeitä jotku ihmiset on mulle! Esimerkiksi mä oon nyt ekana lukion vuonna saanu aika paljon uusia kavereita ja sitte joistaki on tullu mulle vähä läheisempiä ja tänään tajusin oikeesti viimeistään kui onnellinen oon niistä ja varsinki mun poikaystävästä! Joskus sitä kannattaa pysähtyä miettimään, että ketkä on sulle tärkeitä ihmisiä ja ketkä saa sut nauramaan ja tekee onnelliseksi.. (:
Ajattelin alkaa tekemään blogiini liikuntapäiväkirjaa. Syy siihen on se että en pystynyt suorittamaan liikunnankurssia rauhaskuumeen takia normaalisti ja sain tehtäväksi tehdä kesälomalla liikuntapäiväkirjan, jotta saan kurssin suoritettua. Kokeilen samalla jotain uutta ja tulee blogiinkin uuden tyyppisiä postauksia (: