torstai 19. kesäkuuta 2014

19.6.14


Juhannukset kaikille! Huomenna en kerkee kirjottaa enkä varmaan koko viikonloppuna, koska kiirettä pitää.. Huominen juhannus menee sillä tavalla, että meen illaksi töihin ja töiden jälkeen menen sitten viettämään juhannusta Tomin luokse. Se tulee sitten varmaan lauantaina meille, joten näillä näkymin saadaan olla koko viikonloppu yhessä.. (: Tänään en oo mitään erikoista tehnyt, kävin tekemässä hevosille laitumen ja ajamassa koirilla. Käytiin Lissun ja Sanin kanssa varmaan jotain noin 3km lenkki.



















Mulla on ihan hirvee väsymys, tuntuu että nukun sopivasti mutta silti tuntuu että nukun liian vähän.. Eilenki illalla meni aika myöhään ennenku sain unen ja aamulla heräsin jo ennen 8.. Toivottavasti huomenna aamulla saisin nukuttua pidempään! 






















Ensi viikosta ei oo mitään tietoa mitä tekisin! :o Oon ollu koko loman alun yksin aina päivisin kotona ja välillä tuntuu että ei jaksa olla yksin! Onneksi viikonloppusin ollaan Tomin kanssa nähty ja parina kertana kavereitten kanssa!! (: Mutta nyt lähen kahtomaan leffaa,  Zorron naamio! :p



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti